Ibu-ibu yang ku sayang..

Salam..Jumaat lepas mama half day coz nak balik kampung. then laptop tak bwak plak, so tak dptlah nak letakkan entry khas utk hari ibu..apepon, its never too late kan nak wish all mommies out there "Happy Mother's Day"..Semoga kite sentiasa menjadi ibu yg terhebat utk anak2 kite..insyaAllah..=D


I'm proud to be a mama to Zara!!..=)


Apepon, rase puas hati bile dapat balik kg sempena hari ibu ni. wlupon kitorng tk dpat nak belikan hadiah2 mewah, or berikan sambutan besar2 an utk mak masing2, sekurang2nye dpt jugaklah gembirakan hati diorang ngan kehadiran cucu kesayangan kat rumah kan..=). yg penting, ingatan n kasih sayang kitorng tak pernah berbelah bahagi pada kedua2 mak tuh..

Inilah die wajah2 kesayangan kami..


Bersama ngan mak kesayangan mama, Hjh Azmah Abd Shukor

Zara n nenek Mah

Bersama ibu mertua mama- Hjh Siti Alkiah

Zara n nenek Alkiah..

Smpat jugak melawat moyang Zara kat kampung...(ibu pada mak mertua mama)


Last but not least, Zara n mama..Tahun ketiga utk mama menyambut Hari Ibu ini..alhamdulillah..=)
>



Hadiah ringkas dari papa utk mama..=p


Opss..ada sesiapa ke tau ape hadiah dari papa tuh..hahahaha..hadiah biasa2 jek. tahun ni kan cut budget..kekekeke..apepon, walau biasa2, mama tetap gembira n terima ngan hati terbuka. sbbnya papa wat suprise pagi2 dok selinap kuar umah belikan hadiah utk kami bertiga (mama, mak mama n mak papa). Utk mama tu act ialah photo album. mmg dah berzaman mama takde photo album ni. sejak Zara lahir dh tak tercuci dah sume gmbar dlm kamera. nway, sebab kejadian samun laptop baru2 ni, papa terpikir baiklah kami cuci gmbar2 yg penting utk family esp gmbar2 holiday, celebration tu sume kan. mane tau, tetibe soft copy tu ditakdirkan hilang ke ape, at least adelah memori hard copy yg ditinggalkan..=)

Klaa...dah kol 3am nih..mama tidur dulu..esok nak kerja..huhuhu (mcm biasa, mood sgt malas nak bekerja..)

13 comments:

nza said...

selamat hari ibu utk lily...semog kita menjadi yg trbaik utk anak2..insyallah......

Diamilikku said...

happy mother's day lily....

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

happy mother's day to lily...
sekejap jek, dah 3 kali sambut hari ibu kan.
rasa cam x percaya pun ada...tp, Alhamdulillah...Allah beri kite peluang tuk menjadi mama kpd buah hati pengarang jantung kite tu...

doa Norly, semoga lily akan terus menjadi mama terbaik tuk Nur Riza Azzahra (^__^)

mummyseri said...

Salam lily..kite pon nk ucpkan selamat hari bu..
smoga kite akan terus ceria n sabar membesarkan permata hati kesayangan kite:)..

lily azliyana @ mama zara said...

Thanx all for the wishes..=D

Ummi Eisya said...

bestnye siap semua dapt suprise..slamat hari ibu ye lily..

ita cutevirus said...

lily,
selamat hari ibu... kite memang kene ada photo album kat umah... ikut stail dulu²... sampai skang ade kenangan gambor dulu² kan???

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

happy mother's day to lily....semoga menjadi ibu yang terbaik didunia & untuk zara

Izan Ishak said...

happy mother's day to lily!

mama_umar_maryam said...

heppy mom's day 2 u 2 lily..mak2 ni dah more than happy klu dpt jmpe anak2 kan?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy Mothers Day Lily...Moga kita dpt menjadi ibu yg terbaik utk anak2 kita..

Dokter faRyn said...

happy mama's day lily :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

selamat hari ibu utk lily & saya..semoga kita menjadi yg terbaik utk anak2 kita..insyallah..Amin..


**sjk keblkgn ni kena tggu line clear br lah blh menyinggah ke umah kwn2..al mklm lah ada yg x syok..dah tu x sebangsa so sorry ner klu sekali sekala bertndg.. bkn sebangsa so saya kn berhati2..kdg2 semua n3 tu siap2 tulis date jer..so sad...:)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016