Budak baju oren..=)

Ok..ini adalah entry sesaje di tgh hari jumaat. cuci mata ngan gmbar2 Zara berbaju oren ni yek..lokasi macam2 tpt..ade tgh makan, dalam keta, kat umah nenek..hehehe.Act tgh tunggu kol 2.30pm nak smbung wat kerja. so sementra bosan2 (act banyak benda lain leh buat tapi MALASSSS..heheh) so korek2 lah gmbar Zara dlm nset ni haa..=p


My chenta hati....





p/s: Petang ni papa Zara dh bertolak balik dr Kuantan dh..esok nak gi jalan2 tp tak tau lagi nak gi mana..hahahaha..leh gitu..=p

9 comments:

mama_umar_maryam said...

eei,zara potong rambut kt depan tu dah mcm miasara lahh..heheheh cute

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

ala tomeinyer zara...tangan zara tu tengah nak wat ape tu???nak wat peace ker???

lily azliyana @ mama zara said...

zety- miasara mane..si 'amani' tu ker..itu miasara sgt cumei..ini miauZara versi idong kembang sket..kekekeke

mamaAqish- hehehe..tepat sungguh tekaan..mmg tgh nak wat peace..smpai skang tk pandai2. dh kuar 4 jari dh plak wt peace tuh..=p

ita cutevirus said...

ehh??? cam kat kfc sec 18 jerk.. huhuhuhu... lily, bile kite nak lunch date ni??

kakyong said...

gaun oren yg 1st tu sweet..
anak2 kakyong takde lagi gaun oren..
tingin plak nak cari len kali..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comeiinyer Zara..
Rambut Zara cantik lah...Halus je kan..
Kita x sabar nk tunggu rambut Qis cam tuh..Blh buat byk Fesyen.. :)

Diamilikku said...

suka gambar dia yang garu kepala sambil pegang file tuh..sweeettt sangat2

nza said...

baju gown baru ek????suka tgk baju2 budk2 pompuan..cantik2...

Cinda... said...

bile tgk tajuk blog ini terus teringat zaman kat U dulu, ckp x suke ngan sorang bdk pompuan ni,tp tak ingat arr apsal arr benci sgt ngan pompuan tu.. then dia suke pki baju oren & pink yg striking2 warnenye g library..

Slalu arr dok kutuk dia, sebb baju dia cam takde warne lain2, 2 kale ni arr, dia slalu pakai.. hehehhe..

tp zara tetap comel pakai baju kale ape2 pon.. heheheh.. :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016