Old Town White Coffee

Salam Isnin semua..citer dinner minggu lepas..saje ajak papa lepak old town ni sbb dah lama tak gi minum kopi kat sane..hehehe..time tuh papa baru pas function kat ofis so mama jekla yg kelaparan..gi old town yg dekat dpn masjid besar kuantan..sesekali lepak kopitiam besh gak kan..=p
 
Kakak Zara
 
Adik org nak order die pon menyibuk sama
 
Papa n mama
 
Honey lemon utk 2 beradik, white coffee ice blended utk papa
 
Mama's fevret all the time..hazelnut coffee..kali ni order kopi panas sbb tgh batuk

Kentang goreng for kids..soh order lain zara x mau

Utk papa roti bakar jek sbb dah makan ptg tu

Nasi lemak ayam rendang for mama..rm13 kau..mahal x..haha..tp serius sdp!! ^_^

Aksi anak2 waktu makan..:-)


8 comments:

deq's qienz said...

skali pon xprnh msuk lg old town nih..hehee

Adlin Mohamad said...

aksi anak2 waktu makan ok la tu xde haru sgt cam anak2 kita huhuhu

Syima ~Mama Kyra~ said...

kami x pnh lg msk old town ni..SF penah la..standard la hrga gitu kan klu restoran mcm ni..sesekali xpe :D :)

NzA said...

petang2 tgk makanan tu tetiba rasa lapar.....

zety said...

hehehe tgk zara mmg terigt french fries ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Suka minum2 kat old town..lagi2 old town ni dekat dengan rumah..jalan kaki pun boleh.. :) .. suka roti kat OT ni..sedap..

Nad MamaZN said...

Lama x lepak old town white coffee ni

~MommyAida~ said...

aida suka roti bakar Old town ni...sebab sedap n rasa fresh roti dia..hihihi

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016