Bubble tea sedap + cupcakes cumel..=)

Hee..kesinambungan entry iftar nasi arab di Al-dallah..ada sikit2 gmbar time kitorng smbung outing kat EC Mall..plan asal nak ke Aeon Big nk beli barang sikit..tetibe tengah2 jalan kat level 2 tu ternmpak outlet Chatime..serius tak pernah tau Chatime ada kat EC Mall sebelum nih..hehehehe..dulu kalau kat Jusco Bkt tinggi pantang lalu mesti mama singgah beli air secawan..kat Kuantan ni ada member kata Chatime baru bukak kat teluk Cempedak..tp dah lame tak ke sana..so alang2 dah terjumpe kedai ni maka singgahlah beli Choc Hazelnut Milk Tea..one of mama's fevret..=)


Mama n Zara..ni posing berdua time tunggu papa abeh semayang Maghrib

Ini budak ber'ultraman' di mana jua die berada..siap guling2 atas lantai mama yg malu ngan org nak oiiiii..hukhukhuk

Zara kat depan Chatime..


Sementara tunggu air mama siap..ternmpak plak satu kedai cupcakes comel aka HouseofMini depan Chatime nih..bukan setakat kedai tu comel..cupcake yg dijual pon memang comel2 jek sizenye..size yg sebiji masuk terus ngap dalam mulut..hehehehe..harga jualan rm6 per 6pcs..tapi if beli 12pcs dapat rm10 jek..maka mama pon belilah 12 biji..smpat makan 3 biji jek kot yg lain abeh papa n anak2 sebat..hehehehe..ok gak ras cupcakes comel ni..lenkali datang nak pi beli lagilah..=p


Zara yg rambang mata tgk cupcakes comel..mcm2 perisa , bentuk n kaler ada..

Chatime vs HouseofMini..

Ni cupcakes kami..oreo tu zara yg beria nak..lain2 sume mama bantai amik yg choc + stroberi 2 biji..hihi

Tak sabar nak makan..mama pon sama sebenarnya..hehehehe


7 comments:

Izan Ishak said...

sedapnya nak chatime tu. kat bp mall pun ada tapi tak pernah singgah beli pun. selalu beli cool blog aje.

comellah cupcake tu. kalau kitorang beli 12 ketul konfem tak cukup ni...

mama lieyna said...

Murah jugak cupcake tu ye..
harusla membeli ye...^_^

Adlin Mohamad said...

chatime tu pernah minum sekali je tp pada kita sedap cool blog lagi hehehe

Sidratul Muntaha said...

kat kl festival city pun ade minis ni jugak
tpi nama dia cutties mini kot?!
lupa
bab guling2 atas lantai tu
aqil pun peel gitu lily
huhuuh

pena rozie said...

Amboi dln mall sempatjd atomen ek....

ibuafiqahhuzaifah said...

sedapnya chatime tu..
balik ktn raya ni bleh la terjah ecmall minum chatime n mkn cupcake tu..tq info..

p/s:org ktn balik sebulan skali camni la..hehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

sedapnya chatime..lama dah x mnm sjk pose..huhu..Murah jgk cupcakes tu ye..kat sini xde ek?

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016