Bila plan dah berubah..

Salam Isnin kawan2..pagi ni berblog dari kampung,.alhamdulillah..selamat dah cuti2 pendek n jalan2 cari makan kat Kuala Rompin hari sabtu n ahad lepas..balik dari Kuala Rompin terus tuju balik kampung lalu Mersing..lama dah tak lalu sana rasa jauhnye la hai tak sampai2..heheheh...nway, kalau ikut ENTRY mama sebelum ni patutnye papa akan bercuti sekali kat kampung smpai hari Jumaat ni kan..tp tulah..kite hanya merancang...tup2x leh plak cuti papa dikanselkan di saat2 akhir sbb ada kerja penting dari ari Isnin smpai Rabu ni..sedey tak..wuwu

So, finally papa decide die just dapat join gi bercuti jeklah..then antar mama n anak2 balik kampung pastu patah balik ke Kuantan..nnti Khamis baru dtg balik amik kitorng...ikutkan mama kesian rasa nak kansel jek balik kg tp mujurlah papa memahami..dah lameeeeee sgt mama plan nk balik jumpe mak mama kan..so papa bagi green light mama smbut puasa kat sini sementara die puasa sorang2 kat Kuantan nnti..hihi..tq papa..

Klaa..nnti ada masa mama update citer lain k..arini nk antar mak mama gi bandar ada urusan sket katenye..pastu malam plak nk abehkan masa siapkan photobook sorang customer..mama ni dah takde promo2 lagi dh tapi kalau ada orang tanya pasal photobook tu mama buatkanlah jugak..sian kan nnti kupon terbuang sayang..^_^


Tepek sekeping dua gmbar di Kuala ROmpin..leh plak kamera mama rosak..both semi-pro n kamera nset..so bergmbar guna kamera npon papa jekla so gmbar kurang clear...wuwu




7 comments:

Deq's Qienz said...

ketinggalan n3 lepas..hehee

mama lieyna said...

Takpelah janji time bercuti dpt sama2 :-)

Syoknye di kampung :-)

Syima ~Mama Kyra~ said...

Syoknya..sempat lg cuti2 sblm puasa..yg bestnya dpt sambut puasa di kg :)

Adlin Mohamad said...

asik cuti tido hotel je yea bestnya .
tgk zara zareef pakai baju disney tu teringgin nk pakaikan kyra kyreen tp bila pk diaorg ni pakai x sampai 5 minit dah tercalit coklat la, gula2 la sampai basuh x ilang hehehe

Nad MamaZN said...

Takpela.. Papa kan sgt memahami :)
Nnt bleh puasa sama2
Bestnya cuti2
Nk tgk hotel! :)

NzA said...

kita merancang Allah menentukan..apapun segalanya brjln lancar.

~MommyAida~ said...

alahai sedihnya bile cuti kena kansel..kesian cik abg akak..takpela,nanti khamis jumpa blk n boleh berpuasa sama-sama..ye dak..yang penting akak dapat balik jumpa mak akak..and dapat sambut puasa pertama dengan famili akak..Bestnyaaa

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016