Ultraman kecik!!

Salam Isnin kawan2..arini stori ttg anak teruna mama jekla..Zareef n kegemaran terbaru dia, ULTRAMAN..tak perasan sejak bile die minat sgt ngan ultraman nih..skang dh pndai mintak tepon nk tgk youtube ultraman ok..kakak Zara pon dh kena mengalah tgk youtube barbie ngan adik..hahahaha..ada gak belikan die cd ultraman tuh, tp tak tau nape die lagi suke layan citer tu kat nset kecik papa n mama..>_<..yg paling tak tahan, pagi petang siang malam asyiklah dok buat gaya fire memfire tuh..tak termasuk lagi papa, mama n kakak Zara kena main lawan2 raksasa dgn die..smpai dah pejam tido pon sempat lagi mama kena 'fire' tau..macam2 ragam budak ni kan..hehehehe


Ni video pendek amik kat kampung arituh..Ultraman Zareef lawan raksasa Atok..hehehe..mama tk berkecimpung dgn Keek lg so share video kat blog jekla..=p
video

Ultraman kecik nk fire orang..abaikan rmbut trojan tuh ye..^_^


Yang ni plak mainan ultraman terbaru mama beli utk die sabtu lepas..ganaz gak adik ni baru beli dh patah riuk kaki ultraman tuh..huhu..tgu ada bajet lebih mama beli mainan ultraman original k..asyik kakak jek dpt barbie kan pasni mama beli utk adik plak..



p/s: Tak tau berapa lame minat die kat Ultraman ni bertahan..klu smpai tahun dpn, nmpaknye dah ada idealah nk wat tema ape utk 3rd bday party nnti kan..kekekekeke


4 comments:

Adlin Mohamad said...

kita anak gegirl gaya kyra peace je manja ..kyreen gwiomi jari letak kat pipi hehehhee

Syima ~Mama Kyra~ said...

Gitu la klu ada anak bujang kan..klu tak ultraman, upin ipin, tak pun boboiboy..kekeke

Nad MamaZN said...

Wow, ultraman dan muncul kt kuantan! :p

~MommyAida~ said...

kikiki..Ultraman Taro in the house..tapi aida tak bagi sangat Aqil tgk Ultraman or jadi Ultraman...Bahaya..Ganas mengalahkan Raksasa..huhuhu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016