Teringin Kenny Rogers

Heee..lame dah tak pi makan kat Kenny Rogers..sejak pindah Kuantan mmg takde langsung..ikutkan antara fevret mama gaklah KR ni..so last week time Ramadhan ke-5 ajak papa berbuka kat cni..kitorng pergi kat cawangan East Coast Mall..nway, agak terkejut tgk time berbuka tu shopping complex lengang jek..beza sgt time dok Klang n Shah Alam dulu..pi mana2 shopping complex mesti penuhhhh sgt org kat mane2 kedai makan..kadang tu kena berbuka ala kadar n pi semayang dulu baru carik tpt makan betul2..kat Kuantan ni orang lagi ramai buka puasa kat area bazar Ramadhan n padang masjid tu kot..hihi

Klaaa..layan jekla gmbar yg ada ye.=)

Tgu papa balik kerja, baru amik anak2 kat umh bbsitter..tk bwk baju salin diorang pon so gi bndar berbaju tido jekla anak2..=p

Currently adddicted to ULTRAMAN!!! tgn tangan tu asyik wat gaya fire memfire jekla skang ni..wuwu

Kuih fevret mama utk Ramadhan kali ini..popia goreng sira...sedap ari2 nak pi cari..ni buka kat KR pon smpat gak tapau popia sira rm3..heheheh

Choc drink with black pearl n ice lemon tea..

Mama punye..Nyum2x!!

Additional potato salad ..dpt free sbb diorang salah bagi yg mama punye sblum ni..

Papa punye..sume karbohodrat..hehe..nk wat cmner..order kena pk utk anak2 skali...mane yg anak leh makan kena jadik side dishes..=p

Kakak mintak spageti tp mama leh salah order..niat nk order bolognaise terorder tangy chicken..tak sedappp....kuah die masam sgt..hukhukhuk

Finally..mama n anak dara..terpaksa tapaukan kentang goreng kfc utk anak dara sbb die tkmau spageti kuah masam tuh...

Muffin vanilla pon ada..satu zara pulun satu adik pulun..=p


Fail sket service KR kali ni..kuah tu slalu die bagi pilih nk blackpepper ke mushroom..yg ni die tak tanye pon tup2 dpt mushoom..muffin pon sama..slalu ada 3 flavor choc, vanilla n banana..kat cni ada satu perisa jek..tp sbb bulan puasa malas nk komplen lebih2..ngap diam2 sudah...hehehehehe

7 comments:

Nad MamaZN said...

Ayamnya nmpk kecik ye?

nea lopah said...

ehhh..sedap nya kan? Ktn ni bnyk bazar ramadhan org brbuka kat sana ramai agaknya.

~MommyAida~ said...

huhuhu...a'ahkan..kalau kat area kl ni shopping complex mana confirm penuh..n kalau tak booking, mmg tak dapek la..hihihi...tapi lain KR lain service ye kak..selalu mmg boleh pilih n muffin coklat aida suka pilih..hihihi

Syima ~Mama Kyra~ said...

samala KR pun my fav also :)
yela ayam nmpk kecik..hrga ayam makin naik..huhu

Adlin Mohamad said...

sedap .. makan sikit dah kenyang ni hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

menyelerakan semuanye...lama tak makan kat KR...

NzA said...

amat menyelerakan..tiba2 tringin gak.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016