Lepas COACH, usha2 CORELLE lah pulak..

Hmmm...sebelum ni pernah share pasal mama hadiahkan diri sendiri dgn handbag Coach kan..beli dari butik FESCALADOS..baru2 ni belek2 album baru kat fb Fescalados...tup2 nmpak plak pre-order untuk set pinggan mangkuk Corelle..alahaiiiii..terus jatuh chenta teringin nak order..almaklumlah..sebelum ni mama mmg tak pernah lagi beli or kumpul set pinggan2 mangkuk ni..yg kat umah skang tgh guna pon semua hasil hadiah kawen dulu..kekekeke..so, walaupon mama ni bukanlah rajin mana nak memasak, tp as perempuan teringin gak nk ada koleksi pinggan mangkuk ni..mama dah lama dah minat Corelle ni tp lom smpai seru nak membeli..=p

Nway, set2 yg mama usha ni set yg paling murah jek..16 pcs set consists of pinggan makan, pinggan lauk, mangkuk n mug..kali ni papa plak janjikan nak beli as salah satu hadiah bday..konon wat pengubat hati coz die tk dpt balik celebrate anniversary n bday mama weken ni kan..huhuhu..

Ni antara yg mama dah shorlisted n berminat...rambang mata tak tau nak pilih mana satu..nk order dua set, mcm sayang duit..korang korang leh tak bg pendapat yg mana lawa..hahahaha


Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Set 5

Set 6


 Ikutkan yg last corak geometri tu baru nmpak sedondon satu set kan..tapi yg corak bunga2 pon lawa gak..alahaiiii..nk pilih yg mana satu nih..kena order before 31st May ni..=p..




p/s: Wlupon papa offer lebih dari satu hadiah kali nih, tp tetap tak dpt melapangkan hati mama sepenuhnya..nilai hadiah2 tu takkan sama berbanding dgn papa di sisi kan..seirus mama sedih sbb selama ni mama dah puas celebrate hari penting sorang2 with anak2 jek (if ada celebrate ngan papa pon dah kemudian dr hari sbnr la kan)..tak sangka kali ni dah pindah dok sama, papa plak kena outstation..huwaaaaaa..tension!!!


 

2 comments:

zailamohamad said...

zaila suka set bunga2 tu

afiza sharif said...

Salam kenal..

Saya gugeling around ..sambil lepak terjumpa plak blog ni..

btw..jemputla ke blog saya jugak..
http://www.thesuperstarmommy.com/

Terima kasih n semoga dimurahkan rezeki...

*Saya follow yer :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016