Makeover

Salam Khamis semua..harini mama off day..tapi tgh hari nanti kena gi hospital jumpe dokter nak bukak jahitan kat kepala nih..auchhhhhh...takutnye..takde pengalaman agak2 sakit tak..wuwuwuwu..nway, arini saje nk share gmbar makeover mama kat bawah ni..makeoverlah sangattttt kan...edit pakai app Perfect 365 jek..hehehe..semalam lepas abeh keja shift malam ada tepek gmbar sembab mama ni kat FB..ehhh..kalau tk keja malam pon muka mama mmg selalu sembab n kusam kot..dgn dark circle kat mata yg tak pernah2 hilang..tgh berusaha cari produk muka nk bagi kulit muka cantek sket skang ni..=p


Gambar original..dlm keta nak balik umah masa nih..dahlah tgh batuk semput smpat lagi nk posing sorang2..wuwu


Petang smalam takde kerja saja bukak balik gmbar nih, pastu makeover ngan Perfect 365..hamik kauuuu..terus jadi berseri2 berangan mata cekelat semua...hahahaha


Heeee...korang layan ke app perfect 365 ni..mama tme bosan2 suke jek..yg atas ni mama takde edit bentuk muka, hidung ke mata ker..just tepek ngan mekap tipu..bestnye kalau betul2 terer mekap tang mata tuh..tp malangnye mmg tak reti..zara mekap skang pon lagi cun dari mamanye kot...ngeeeeee..

11 comments:

ieda immi said...

ahahah kannn
cantikk ..
kalaulah dpt make up cantik tang mata tuu kan cantik .. pastu pakai hiqab .. wahh dah macam cerita 7 petala cinta lakk ..
suke tgk pelakon wanita tuu ..
tapi realiti dia , x pakai tudung punn huhuhu

mak aihh dah melaluit dah akak nie ekeke

Adlin Mohamad said...

kita pernah make over tp x secantik ni ahhahaha ..gojes lily ..
semalam xde keje buat kat muak keysha hambekk bulu mata lentik kikiki

Nad MamaZN said...

Lily, mcm siti fazurina :)

Fai CeritaCinta said...

hehe.. memang cantikkk. jauh beza dari yg asal :-)

mama_umar_maryam said...

setuju dgn komen Nad ;)..mata lily mmg cantek klu xmekap pon :)

~aYu~ said...

wau.. cun.. sy pun suka main benda ni. edit tu ini.. suak tgk muka sendiri cun. huhu

Dokter faRyn said...

tu lah. perfect 365 ni memang hebat. hehehhe.

Syima ~Mama Kyra~ said...

Hehehe...mmg cun!!..nmpk mcm betul..klu x bgtau pun org ingt betul2 mekap..skrg ni kan teknologi dah canggih..iklan2 dlm sosial media pun byk yg makeover gmbr slps guna produk mereka..jgn kita tertipu sudahla..huhu kita install je apps perfect 360 tp lum lg nk try mekap muka sndiri...akan lyn nnt2 time bosan2 mcm lily..hehe

NzA said...

yg asli dh cantik n brtmbah cantik bila diedit....

~MommyAida~ said...

hihihi...comel je la akak ni..aida pon nk layanla perfect 365 ni..bleh cntik2 n syok sndri..hihihi

Deq's Qienz said...

rajinnyer dia mekap..siap buat testimoni lg sebelum dan selepas..bley masuk iklan nih,hehee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016