ALERT | Penerima FM Double Bash Zara Zareef ..=)

Salam Jumaat kawan2 semua..bizi sket arini..patutnye nk publish post ni awal2 tadi tapi tak menyempat..wuwuwuwu..nway, ingat lagi tak sebelum ni kat entry Double Bash Zara Zareef mama pernah bgtau ada FM lebih kan..Selepas dikira2, FM lebih ada 11 pcs sahaja..so, bila ditinjau2 semula ENTRY INI..mama cume pilih mereka2 yg meninggalkan komen DAN yang inform berminat nakkan FM ni aja ye..ikutkan nak bagi pada sume yg komen tuh, tp malangnya FM tak cukup plak..hehehe..insyaAllah next time leh bagi yg lain plak ye..

So, ini die senarai 11 blogger yang bakal mama poskan FM Zara Zareef tuh..harap dapat tinggalkan nama penuh dan address kat entry ni nanti latest by Isnin depan..ya..plan nak pos ari Selasa onwards..mama dah siap2 beli setem n sampul surat ni..^_^

1. Mummy Ayu

2. Jaja_ Norliza

3. Nana

4. Nad MamaZN

5. Adlin Mohamad

6. Izan Ishak

7. MommyAida

8. Salina @ Ibu Aqil

9. Naney

10. Nieda

11. Mama Lieyna
 

Jangan lupe bagi details tau..sape2 yg tak alert post mama ni mama tak poslah die punye nanti..hihihi..apepon, tq sbb sudi nak terima FM yang biasa2 ni ya..=)


Ada dua design ni..so nasib jekla dpt yg mana satu k..=p



13 comments:

Adlin Mohamad said...

yeay dapat lagi lekat kat peti ais muka dua badik ni taun lepas dapat sbb dtg party taun ni jauh sangat hehehe ..alhamdulillah dapat jugak thanks lily ..

NzA said...

Wah bestnya dpt FM 2Z tu..trlepas pulak n3 tu..Apapun tahniah pd yg bertuah....

Nad MamaZN said...

Yeayyy
Thn lepas punye tak dpt, thn ni dpt yeay!

Ni alamat kite
Nadia irwani hamidi
61 jalan sp 7/6
Bndr saujana putra
Lebuhraya elite
42610
Jenjarom
Selangor

Tq lily!

nieda said...

Yeay dapat fm...tq ya
Nieda
26a jln pulau angsa u10/29,
Seksyen u10,
Puncak perdana,
40150 shah alam, sel

mama_umar_maryam said...

bestnyer..terlepas pdg la pulak nk komen..huhu

Adlin Mohamad said...

lily kita dah bagi address kat FB eyh hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah buat mereka yg dapat FM..CantiK & comel jer FM tu...

Happy belated B'day buat Zara & Zareef..sori aunty lambat wish...moga menjadi anak yg soleh & solehah & cemerlang dunia akhirat..^^

mama lieyna said...

Hoyeee tersenarai jugak.. :-)

Tq soo much.. alamat eina kasi sini, nnti delete tau sbb alamat company

Tq

mama lieyna said...

Haslina hamid
SINAR JERNIH SDN BHD
41G PETALING UTAMA AVENUE
JLN PJS 1/50 PETALING UTAMA
46150 PETALING JAYA
SELANGOR

naney said...

address aku lily..
Farhana Mohd Yunos
PT3096, Taman Mutiara,
Kg Bt 4 Dalam Binjai,
24000 Kemaman Terengganu

next time wt besday ari sabtu ye leh kami sume join hehehe sesuka ati je request.;..

Adlin Mohamad said...

kita bg lagi la ...

Adlin Mohamad
Akisama Group
Lot 35 Jalan Empat
Off jalan chan sow lin
55200 Kuala lumpur

mummy_ayu said...

Wah..suka2...tq... tq gak pd Nad sbb inform..
Nur Idayu Alwi
216 jalan kurau 6
Taman permai 1
70200 seremban
Negeri sembilan

jaja_NorLiza said...

sori..baru sempat BW...boleh lg ker??? eerrr. ni alamat saya...

NORLIZA ZAKARIA
NO 38A,JALAN BOLA TAMPAR 13/14,
SEKSYEN 13, 40000 SHAH ALAM,
SELANGOR...

TQ..TQ... ;-)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016