Take care papa | Mencari mood 12 May

Salam Isnin semua..harini bermula semula rutin single mother untuk tempoh dua minggu . Papa dah selamat smpai di alor setar tgah malam td..sian dia..leh plak kereta rosak kat tgah hway..area mane x ingat tp minta tow truck tarik smpai ke butterworth. Then papa mintak member dtg amik smpai ke a setar tu..huhu..apepon,moga papa baik2 je kt sane

utk mama plak, mcm biasa sejak dok sama ni, suka sedih lebih bila papa gi outstation. Yelah, fikir nak antar anak kt umah bbsitter wkt malam..nak kena mintak org hantar n amik anak dr skolah lg..rase x best plak wlupon bkn setiap hari kena mtk tlg..bahana kerja shift kan..wuwuwu

nway, weken ni ikutkan hari yg sgt2 penting buat mama. Bday,aniversary n hari ibu. Ikut papa dia nak blk weken tp mama mcm x bagi sbb kesian tkt papa kepenatan. Jauh tu a setar-kuantan kan..so x sure lg dpt celebrate sesama ke tak. Wat mase ni mama pon x de special plan lg x mcm tahun2 sblm ni..:-P


Tahun 2011- photoshoot dlm studio. Eksited sbb 1st wt ps berempat kan..zareef br nk masuk dua bln mase ni..^_^


Celebrating 4yrs of wedding anniversary



Tahun 2012- skali lg wat ps dlm studio. Tp kalini over sket siap bwk belon n pavlova celerate bday mama..hihi


5 yrs wedding anniversary

utk 6yrs anniversary?? hmmm..lom dpt idea lg..sdg mencari mood menghappykan diri..>_<

1 comment:

Nad MamaZN said...

Moga lily tetap hepi di samping anak anak.. :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016