Selamat Hari Pekerja | Plan tgk movie harini

Salam 1 Mei kawan2..cptnye dah masuk bulan Mei..bulan bday n anniversary mama nih..hehehehe..tp sedih sket sbb tak sure lg leh celebrate ke tak sbb papa kena pi kursus kat Alor Setar dua minggu start next week...wuwuwu..sadislah kalau tkleh celebrate sesama kan..T_T

Nway, lupekan dulu tang bday n anniversary tuh..hari ni nak wish Selamat hari Pekerja untuk semua..tahun ni first time mama kena keja time Hari Buruh..kekekeke..tp keja malam tadilah..pagi ni dah selamat smpai umah pon..so nak tido jap, tgh hari bangun...pastu plan nk outing ngan family..yeayyyyy!!!!


Dah booking tiket online utk tgk movie nih..=p

Movie apa??? yezzaaaa...movie Ironman...ramai kate best so mestilah nk tgk gak kan..hihi


So..selamat bercuti ye semua..dan selamat berkativiti dgn keluarga masing2..=)
 



4 comments:

NzA said...

selamat menonton movie.....

Dokter faRyn said...

Lily ko expose online ticket tu x Bahaya ke? I mean, org bole Guna confirmation id tu utk collect ticket kan? Huhu. Aku pun x sure. But just b careful in the future ;) Aku pun gi tgk iron man mlm ni :D

mama lieyna said...

Syoknye planning, slmt menonton.. :-)

Selamat hari pekerja..

~MommyAida~ said...

hihihi..aida pon dah tgk semalam..best best best kan kak Lily..pg tgk wayang, bawak Double Z x??

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016