COACH | Hadiah untuk diri sendiri

Salam Isnin kawan2..dah petang2 baru smpat nak jengah blog..huhuhu..nway, entry pendek jek arini ye..=p..citer ttg hadiah untuk diri sendiri ni..actually dah lame dah smpai ke tangan tp baru sibuk nk tepek..hehehe




Lama dah mengidam nak beli handbag jenama nih..tp sebab harganya agak mahal maka berjaya tahan nafsu..tp tulah..akhirnye nafsu kecundang jugakkkk..gaji ketiga kerja kat tempat baru mama leburkan utk beli sebiji Coach ni..hehehe..takpelah..reward utk diri sndiri kan..nak mintak papa belikan tak smpai hati..sejak duduk Kuantan banyak benda dah papa yang tanggung..so nak  benda2 yg memuaskan nafsu sndiri, terpaksa lah guna duit gaji kan..kekekekeke

Nway, handbag ni mama beli online aje kat butik FESCALADOS..owner dia kawan baik pd member blog mama..die mmg tgh dok US sbb further study so beg2 ni dia pos ke Malaysia..Harga mmg dapat jauh lagi murahlah..kebetulan kataye ada Spring Sale kat sana so dptlah more diskaun..sebab tu mama mampu beli..klu nk harapkan pegi butik2 yg kat Mesia ni, nak masuk dalam pon mama dah segan sbb tau tak mampu milik kan..=p



p/s: Sebelum ni biasa beli handbag Carlo Rino and Bonia..suke je dua brand ni sbb handbeg berkualiti n tahan lama..sbb beg2 yg mama beli kat uptown ke, pasar malam ke..selalunye tali cpt sgt putus..wuwuwuwu..maybe sbb tuan dia ni ganas kot..letak segala mcm benda dlm beg..kekeke..so sekali sekala kita beli lah beg mahal sket kan..dgn niat n harapan suci beg  ni leh tahan lebih lasak n lebih lama. (kalau tak tahan mmg mama meroyan..=p )



16 comments:

Ibu Lala said...

wah menariknye. ok ke kalau beli online ek. kalau nak kirim kat kawan tu boleh tak??

mama tisya said...

cun...mmg murah kalo bli online tp tu la kita ni suka belek2 kdg2 tgk dlm gmbr lain...butik coach ok lg kalo msk nk tgk2 ...tp kalo butik LV...nk msk ada guard jaga lg segan tgk org atas bwh..hehehe

Salina@IbuAqil said...

Amboi!!! Bergaya ler sis pasni..
Cantik!!! ;D

OneSimpleMother said...

akak pun ada 1 coach. beli yg murah2 punya dulu. tengok gaya macam taham lasak. mulala pasang angan nk bercoach sebiji lagi tuk raya.. hehehe

Nana said...

wah cun
kita pon xmampu bli la lily
yg ada pon mng dr contest merasa la juga ada coach alhamdulilah

jaja_NorLiza said...

wah cantik!!! bile nak dapat coach gak nih?? dah kata pompuan mmg suka h/beg kan??? sukeee koleksi byk2..leh tukar2 guna... ;-)

Aine Ainun said...

Ctiknya. X mmpu la sy

Sy ade anta email. .dpt x

Nad MamaZN said...

Wah! Cantek!
Alhamdulillah
Sekali sekala reward pd diri sendrik :)
Kite takde henbeg coach
Yg ada pun wristlet tu pun sbb menang contest :)

Alycia said...

ehhhh, samalah kt.. mmg hadiah besday utk diri sendiri coach.. mmg berkenan yg ni dulu, tp ms nk order dh out of stock.. insya Allah, coming soon akan dpt beg ni ;)

Adlin Mohamad said...

kena simpan azam ni b'day sendiri nk hadiah yg cam gini ehhehehe

~MommyAida~ said...

wahh coach tuuu..congrats akak..merasa jugak pakai handbag memahal kan..hihihi..kalo aida, tak mampu la kot...kuikuikui..

NzA said...

memang minat sangat jenama coach ttp harganya buat brpeluh hingga ke kaki....
cantik beg pilihan lily tu.....

mama_umar_maryam said...

cantekkk lily ;)

zailamohamad said...

weeeewiittt, coach tuuuuu:)

mama lieyna said...

Lawa..sesekali mmg ptt belikan sesuatu tuk diri sendiri :-)

Izan Ishak said...

bestnya dapat beli coach yg cantik camtu lily. yg penting kualiti n tahan lama kan.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016