Pertama kali anak nak exam - mama yg risau lebih..^_^



Bermula semalam, Zara ada exam pertengahan tahun kat sekolah die..first time anak mama nak exam2 bagai ni..cuak gak rasa..dahla mama weekend aritu 3 ari kerja malam, mmg takde masa nak ajak kakak ulangkaji ke apa..buku pon kebanyakannya simpan kat sekolah..so apa yg kakak belajar tak semua mama tau update..wuwuwuwu..apa yg boleh mama tolong part hafazan surah jeklah..soh die praktis menghafal depan cikgu..=p

Apepon, mama doakan kakak leh buat yg terbaik..tak sabar nk tunggu results exam n hari perjumpaan ibu bapa sbb nak survey mcm mane condition zara kat sekolah..so far, kakak sendiri tak paham sgt exam tu ape..semalam tanye die ada exam ke kat sekolah? dia jawab takde..tapi banyak kena tulis2..hahahaha..kakak2x..tulah exam namenye...=p



Jadual exam Zara...banyak gak subject budak umur 5 tahun ni kan..=p
p/s: Kalau takde aral, if mama dapat masuk kerja normal semula by next year..niat nak tukarkan sekolah Zara..act dpd ujung tahun lepas dah survey2 tadika lain dah, tp atas sebab2 tertentu..antar jugak Zara sekolah kat taski dlm base..hope tahun dpn zara dpt timba pengalaman kat sekolah lain plak..yg lebih selesa n teratur pembelajarannya..insyaAllah..=)

8 comments:

mama lieyna said...

Good luck kakak zara..

Anak nk exam, mak yg beredbar kan,, :-)

mama_umar_maryam said...

alldbest zara!! ni silap2 mama yg stadi lbh ni..terigt thn lps, umar xbtau pon ade exam..die smpn je notis tu dlm beg t__t

Nad MamaZN said...

Gud luck zara!
Zara bleh buat punyee :)

NzA said...

wah mama exited ek...apa pn gud luck zara...

Adlin Mohamad said...

gud luck zara ...
kyra x tau agi exam bila xde berita pun ..

nea lopah said...

salam kenal...done polow sini juga. Memang kalau anak nk exam kita lah paling teruja. hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Zara...
Zara pasti boleh..^^

Syima ~Mama Kyra~ said...

Good luck Zara!! PASTI bole!!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016