Iron Man 3 - sememangnya BEST!!

Aktiviti cuti hari buruh..tgk Iron Man 3 nih..mujurlah dah beli tiket online siap2 sbb mmg ramaiiiiii sgt org kat panggung wayang arituh..mklumlah, cuti umum kan..hehehe..apepon, mmg super duper best citer nih..sebelum2 ni tgk gak citer Iron man tp takdelah minat giler2 kat Tony Stark tuh..kali ni rasa suka suka suka sgt2 plak kat die..ekekekekeke..mantaplah berjaya buat 'adik beradik' Iron Man yg super banyak tuh..klaa..mama malas nak tepek sinopsis movie ni..sapa berminat, jgn lupe tonton terus kat wayang k..=p


Bwk 2 budak bertuah ni masuk wayang..kakak ok..adik bolehlah..ada scene mengaruk jap sbb ngantuk nak tido..=p


Smpat layan mashed potato sblm movie start..=p

After tgk movie



Bwk budak2 gi main game jap..yg ni game baling2 bola dlm mulut buaya,..dua2 pon nmpak enjoy...hehe



Zareef perabih stok popcorn dr panggung wayang..hasilnye, jadi hyperaktif sepanjang malam..mama nk smbung shopping pon tak senang..wuwu

Sempat gi dinner kat Ayam Penyet AP..

One happy dotter..^_^
 
 
 
 
Next week papa outstation ke Alor Setar..dua minggu plak tuh..so bile papa takde kenalah duduk diam2 kat rumah jek..tu yg siap2 tgk movie time ari buruh arituh..ikutkan nk shopping byk lagi brg tp tak menyempat dh..kenalah jugak tunggu time papa balik nnti..wuwuwuuwu

5 comments:

Adlin Mohamad said...

bestkan citer tu ..teringgat jam dora hehehhe

Nad MamaZN said...

Hahaha!! Btul la lin, teringat jam dora! :)
Serius best! Zakwan lagi la suka :)

Nana said...

hahah sama la suke sgt tgk tony stark tu
kita tak tgk iron man 1 & 2
tgk iron man masa dalam the avengers
tros minat kt dia
klakar kan cite ni hehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

tau cite tu mesti best..kita follow dari ironman 1 & 2..tp yg 3 kita lum tgk lagi..bila ntah tgu daling free..huhu

mama_umar_maryam said...

bestnyer..itorg ni blm tgk lg :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016