Kalau dah nama budak ppuan..

Anak dara yg tgah addict bermekap..gara2 suka sgt melayan youtube barbie make-up tutorial..mama pon x mekap tebal cm dia...huhu..now asal nak kuar jalan2 dia dah pandai2 touch up sendiri. Stakat ni kulit muka dia nampak ok so mama biar jela. Bkn ari2 pon kuar jalan2 kan..kalau pi skolah pandai plak dia malu so nak berbedak je dah ckp..:-P

tgk gaya dia dpn cermin dah mcm org besar kan..>_


sume taram kaler pink memang over bdk ni..huhu

yang mane ada anak dara tu, ada yg perangai sama cm zara ni tak??

9 comments:

~aYu~ said...

sebijik cam anak ayu yg first. mmg balik je mama papa ni sibuk nak hp nak tgk utube make up tutorial atau barbie. pastu mmg segala mekap kat handbag mamanya ni dah jadik hak dia. setiap jam mesti mekap. adoyai....

~MommyAida~ said...

alololo..girlish sgt Zara ni..hihihi..dah cun dah syg..boleh g jalan plk lepas ni ye..Esok2 tgk Medina pon nk make up..ayorkk..kalah la Mommy cam ni..hahahah

Nad MamaZN said...

Hahahaha....
Mmg sama! Kakak zara, tolong geng ngan nayli ek
Walau nayli suka mekap tp die masih nampak boyish huhu.. Meh tolong grooming kan nayli meh
Hehe

Dokter faRyn said...

cik puan curly fries pun samaaaaaaaa je! lepas tu, nak lipstick yang mahal aje. belikan yg lip ice tu tak dilayan nye.
nak jugaaaaakkkk dior kuuu... huhuh.

pastu skang suka nak bercelak n eyeshadow jugak. kalau mama mekap, dia suh kita touch up kan dia jugak. beg mekap dia dah nak sama cam kite pulak. semua barang mama yang dah nak habis pass kat dia (supaya tak berebut) huhuh.

norly a.k.a mamaDZ said...

alolo... sweet betul zara ni tau... dh mcm ank dara...

kalau si zahra dia suka gak make up tp dia paksa mama dia make upkan...sbb dia reti nk make up sendiri. kalo mama dia x koser nk layankan, mmg majuk... janji bg dia pakai blusher n lip balm mmg dh hepi sgt dah...hehehe.

tu baru 5thn, sat gi umor 15 abes kalah mama dia...hehe

jaja_NorLiza said...

heheheh comel si zara ni... anak sy nak msk 3 tahun tu pon hari2 wajib pakai lipstik g nursery..haisshhh..kalo x bg menangis lbh dari tak dapat susu...

mama lieyna said...

Hamboooi melaram sungguh anm dra nk ye.. hehe.. ini baru btl gegil.. :-)

mama_umar_maryam said...

cantek kakak mekapp,hehehe..samel elr dgn si kecik sorg kt umh niiii

Adlin Mohamad said...

tu dia hahahhaha ..gegirl sejati ni ..
kyra plak kalau amma dia jengkilkan biji mata terus x berani nk usik mekap..kyreen kita besokan sampai terkelura biji mata pun dia slumber toyoh lagi liptick dlm mulut dia abis 3 lipstik patah dia gigit

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016