Secret Recipe

Lagi entry backdated...hihihi..makan2 di Secret Recipe time bday mama arituh 12 May..Hajat di hati nak pau papa try makan western kat Cherating Steak House (name jek Cherating tp restaurant ni kat bdr Kuantan jek..=p )..tapi apakan daya tak berkesempatan sbb time tuh papa mengejar masa nak balik berkursus kat Alor Setar ngan kawan die..so sbb nak meraikan jugak hari special bini die kononnye..maka papa ajak ke Secret Recipe jekla..order laju2..makan laju2..hahahah...


First time try..peach cream cake..gmbar time tu tak dan amik kek dah kena sebat so amik pic dari website SR jela..=p


Papa punye..pon first time try..pan-grilled dory with lobster sauce..sedap tapi tak puas makan..hehehehe

Mama pon first time order nih..chicken parmigiana..bolehla..ayam die rasa kuah spageti..hihi

Birthday girl (girl lah sangatttttt...hihi)..

Tukang perabih kek n kentang..kakak tgh tido time ni..rugi tk dapat makan..=p


Short entry sbb tak amik gmbar banyak time tuh..tp tulis jugaklah dlm blog ni buat kenangan hari jadi mama kan..^_^

6 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

ep belated bday mama zara!! lum try lg peach cream cake tu..sedap x?

ieda immi said...

eppy bday to lily !
sesekali layan SR memang best dik ;)
akak nie dah nak makan carrot cake SR balik nie uhuh

Zana Nordin said...

lama sungguh tak makan kat SR
SR kat Kluang nie x sesedap SR tempat lain lerr....hu hu hu

btw..happy belated besday yerk lily

NzA said...

yg penting hari brsejarah diraikan brsama insan trsyg....

mama lieyna said...

Ok lah tu, dirai..syok :-)

Deq's Qienz said...

jarang mkn kt SR..nt nk cuba juga lahh..hehee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016