Happy 1st Birthday..my PRINCE..

28 Februari 2012..Happy 1st Birthday Riza Ammar Zareef!!

Tak sangka dan setahun hero kecik mama nih..rasa macam baruuuuuuu sgt mama bersalinkan die..sekarang macam2 dh pandai..makin bijak..dan makin lasak..bukti kelasakan, smbut 1st birthday ngan dahi lebam n benjol..huk3x..apepon, mama sentiasa doakan Zareef terus membesar dengan sihat, bijak, cergas dan cerdas serba serbi..tak lupe semoga jadi anak yg soleh..patuh pada Allah dan keluarga k..MAMA, PAPA dan kakak ZARA sayang Zareef sangat2!!


Putera kecik mama..genap 1 tahun hari ini..=)

Special rainbow cake utk ulangtahun yang pertama..^__^


Alhamdulillah..majlis sambutan untuk 1st birthday Zareef (bersekali dgn akikahnya yg kedua) dahpon selamat berlangsung pada hari Ahad lepas..awal 2 hari dari tarikh lahir yg sebenar..terima kasih pada kawan2 blog yang sudi datang pada hari tu..ramai tak dapat jumpe birthday boy sbb majlis wat tgh hari..baru potong kek birthday boy dah mengantuk..terus ketiduran smpai kol 3pm..hihihi..

Apepon, stori pasal majlis Zareef tu mama upkan kemudian yek..lom ada mase nk edit n resize gmbar..untuk entry special arini, mama just nk upload gmbar2 Zareef dari umur sehari smpailah ke hari ini..nk lepas rindu ngan zaman Zareef kecik2 dulu..=p


Zareef - day 1

Zareef 1 mth old

Zareef 2 mth old

Zareef 3 mth old

Zareef 4 mth old

Zareef 5 mth old

Zareef 6 mth old

Zareef 7 mth old

Zareef 8 mth old

Zareef 9 mth old

Zareef 10 mth old

Zareef 11 mth old

Zareef 12 mth old!!


Ohhh Zareef..pantasnye kamu membesar..dari berbedung, meniarap, merangkak, duduk, berdiri, berjalan dan kini pndai berlari..cepat betul sumenye berlalu..skjap lagi mesti mama rasa rinduuuuuuu sgt2 ngan Zareef time kecik2 kan..^__^

10 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

hepi bday zareef!
ruginye tak dpt pegi
kalu tak, mesti bleh dpt mkn kek rainbow yg cantek tu ;)

mamazana said...

Happy Birthday Zareef!

Sori lily, x dpt attend besday party sbb ada kenduri kawin kat kampung. next time kalau ada invitation lagi, we will come.

zailamohamad said...

happy birthday Zareef

memang! sekejap je membesar..syukur Alhamdulillah dapat anak yang sihat:)

thanks Lily for inviting us, merasa juga makan rainbow cake..sanggup tunggu sampai orang potong kek tuu..hahahaha

17/3 ni jemput datang ke rumah pula:)

naney said...

hepi besday zareef..moga membesar dgn sihat dn menjd anak yg soleh :)

Ummi Dania Yasmine said...

comeynyer dier :-)

Sue said...

eppy besday zareef!!! sowi tak dpt dtg...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy B'day Zareef..
moga membesar dengan sihat & menjadi anak yg soleh & bijak pandai...

Cantiknye cake Zareef..
lily..kat mana nk dapatkan lilin b'day macam tu erk..hari tu banyak kedai ktorg masuk cari lilin macam tu tapi tak jumpa2 juga..

NzA said...

Hepi besday Zareef....moga membesar mnjadi anak yg soleh, pintar n cemerlang dunia dan akhirat....amin.

Mummy Princess said...

Hepi Besday, Zareef

Mrs. Hilmy said...

wahhh..cntiknye..semua cntik..
kek tu tempting nye...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016