Promo2 photoshoot..siapa berminat sila booking cepat !!

Takde citer besh harini..so mama just nak share few promo photoshoot yg mama jumpe kat fb..dah share pada beberapa org kawan kat fb..kali ni nk share dlm blog plak..kot2 ada kawan2 yg duduk dekat2 area Klang Valley ni berminat nk wat photoshoot family ker, anak2 ker..bolehlah cepat2 grab promo ni k..=D

1st promo dari Serindit Photo..Yang ni ps kat studo yek which is kat Setapak KL..leh pilih nk background putih ker..itam ker..or biasa..rm55 utk 45min ps..klu nak tau, last year time 4th Anniversary mama n family ps kat cnilah..antara gmbar2 die yg ada kat header blog mama skang..=p..time tuh dpt gak extra time 15min sbb mama bwk baby kan..kire die considerlah lebih masa sbb budak2 ni kan ada ragamnye..and the most interesting part, pas ps terus leh bawak balik cd on the spot..die mmg takde ecit2 gmbar tu (nk edit kena tmbah duit lain) tp rasenye tk edit pon dah cantek..Promo ni smpai 13 Jan je tau (esok) so sape berminat kenalah cpt sket..tak rugi beli klu nk dpt gmbar family tantek2..=D..tempoh utk redeem or booking sessi plak smpai 31 May 2012.



Maklumat lanjut klik SINI


Second and third promo plak dr Melati Studio Photography..yg ni kat Shah Alam jek studio die..ada dua promo satu studio ps and satu lagi outdoor ps..dua2 pon rm99 sekali ngan free photobook, dan ada edited pic..Ni pon berbaloi2 promo die..mama mcm tertarik tapi malangnye nk booking kena sebelum 28 Feb..macam cpt sgt kan so tak jadi beli sbb takut tak smpat nk booking slot (byk program sebulan dua ni)..tp pada sesape berminat n dok area2 shah alam ni lehla cube k..promo smpai 31 Jan jek..=)



Maklumat lanjut sila klik SINI..


Haha..dah mcm duta ps plak mama kan tolong2 promote mcm nih..bukan ape..kot2 ada yg spesis mama suke amik gmbar family cantek2 tp takde kamera cun sndiri + takde kemahiran, senanglah kite hire pro photog jek kan..klu harga die murah n kulaiti pic yg diambil pon cantek..apelah salahnye ye tak..sndiri jugak yg puas hati nanti..=)

Klaa..utk sesape yg akan beli promo ps ni nanti..mama ucapkan selamat berphotoshoot k!!!

7 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

betul2 crazy sale tu..murahnye..
Lily mcm Duta dah.. :)

NiRnAnEe FiZz said...

xpernah ber"ps"...tp mcm teringin nak cuba...heheh

eT said...

menarik neh..thanks sharing...plan nk ber fs feb ni..hehe

Zana Nordin said...

wah...menarik nie lily
both promo pun best...
nak kena tanya big boss dulu
kot dia setuju..coz 'nak kena naik kl tu

S.U.R.I.A.T.I said...

memang terbaek la. thanks kak lily.
tapi big boss su tu ntah pape ntah...tak mau! katenye bizi.bizi.bizi. tension la kak..ape pon tak bleh!

NzA said...

murahnya..ttp cuma kt shah alam jekan....

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

mmg de boommmm hhehhehe i like hehhe thanks lily coz sudi tag at FB kita hehhe dah beli pun tinggal nak berPS je..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016