Entry suka suki

(See attached file: zaramama.jpg)

(Gambar kat atas pic terbaru mama n Zara..comel tak..comel tak???
agagagaga..sekali skala mama nk perasan 'beautiful' la sgt ok..=p )

Act hari ni takde mood pon nk wat entry..
Entah..takde story best kot..
Klu ikut entry ari Jumaat arituh ada sebut pasal ps kat Putrajaya kan..
Hmmm..PS berjalan ngan jayanye..
Cume tak seperti yg mama expectlah..
Tapi sbb FREE, malas nk komplen ape2..

Yg sadisnye, malam td tgk fb photographer tuh,
Lehla plak die kate memory card die corrupted..
50% dpr 700++ keping gmbar yg die amik maybe tk dpt diselamatkan..
Mama macam ????!!!!!!!!
Even FREE pon, tp kami dh menghabiskan masa dan tenaga..
Melayan kerenah anak2 kecik beroutdoor PS..
If hasilnye terlalu sedikit, kecewa la jugak kan..
But again. sbb FREE nk komplen lebey2 pon tk boleh..=((

Takpelah, papa kate next time kite pi Putrajaya lagi..
Buat PS sndiri jek..
Lagi puas hati!!!
(ehhh,,papa la yg puas hati..mama still suke pro-photog yg amik gmbar
kami..=p )

Oh ye..2012 nih nmpaknye kena tanam satu azam baru yg penting..
Which is..kena pegi keja lebey awal + fingerprint on time..
Dh dpt komplen dari BIG BOSS ttg org2 opis yg masuk keja lewat..
Last mth mama kantoi 2 kali..
This mth dh kena pesan spy 100% dtg awal..uhuk2x..
Act mama ni mmg susah btol nk kuar keja awal2..
Kdg dh bgn awal, tp sibuk buat itu ini last2 kuar umah dekat kol 8 gak..
Tetibe terkena ada jammed sket ke ape, trossssssss terlewat 2,3 minit masuk
opis..
Klu kate sbb bangun lewat tu ada gaklah sesekali..hehehe
Apepon, wish me luck k!!!!.
Malas dh nak dpt2 'email cinta' psl attendance ni sebenarnya.=D

~Lily @ Mama Zara Zareef~

6 comments:

naney said...

lily dl aku keja kilang pun sama..bosan asyik sentuh psl attendance...tp keja sekrg best..xde punch card..nk dtg kol brape2 pun xpe..hehehe

NzA said...

FRUSTNYA LILY....PENAT2 JADI CAMTU LAK.....

Salina@IbuAqil said...

ayarkkkkkK!! nape plak memory card dia corrupt?! frust nyer..

littlehumblelynn said...

Mcm x caya sebut pasal memory corrupted tuh.smell fishy.huhuhu

bab attendance,samalah sini pun.kdg2 lewat 2-3 minit pun jd isu jgk.

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

huhuhu berpanas bergelap di pullman putrajaya nampak status memory corrupted huhuhu nak buat cam mana namapun FREE huhuhu...

hehehhe kita masuk keje kul 9 husband plak kul 8.30 so mmg hari dok tgg dpn opis paling awal kul 8 daj terpacak hehehhe

Izan Ishak said...

siannya lily...boleh pulak memory card dia corrupted ye. yelah...kita dah penat2 posing2 bagai dgn anak2 lagi... jadi macam tu mmglah hampa dan kecewa.

it's okay lily... harap2 azam nak dtg keje awal2 tu tercapai dgn jayanya ye!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016