Wedding @ Kuala Selangor

Aktiviti weken yg lepas..takde pi holiday mane2 pon sempena cuti new year..kebetulan ada jemputan kawen dari sedara jauh sebelah mama kat kuala selangor..kakak mama ajak pegi sekali so mama on jekla..mmg dah bertahun2 tak jumpe sedara mama..bukan sbb sengaja taknak jumpe tapi mmg lost kontek..mujur lah baru2 ni hubungan terjalin semula antara pakcik ngan mak mama so dptlah merapatkan semula tali silaturrahim ni kan..=)

Apepon, first time kiranye kami sampai kat Kuala Selangor nih..leh tahan jauh jgakla dari Bdr Puteri..pergi pon berpandukan Papago..hehehe..wedding ni tak buat kat umah, tp kat ballroom salah sebuah shopping complex kat sana..nway, tak banyak pon amik gmbar pengantin..gmbar sendiri2 jek yg banyaknye..=p


Pengantin perempuan ni yg sedara ngan mama..Maryam Azura name die..muka ala2 mat salleh sbb die ni albino sebenanrnya..dulu time muda2 rambut, kening, bulu mata sume kaler putih..=)

Sempoi jek kedua pengantin nih..kat pelamin n kerusi makan beradap pon ralit berborak2..hehehehe

Pengantin + family kakak mama..si Zareef sibuk plak mnempel sama ngan family org yek..=p

Acara mengisi perut..terbayang2 nasi minyak + ayam goreng berempah yg sgt mabeles kat sane..huhu 

Keluarga kecik mama..ohhh..love them so..so..so..much!!! (ehhh..tetibe plak kan..=p ) 


Papa n Zara

Mama n Zara..

Mama n Zareef plak..=)..

Sepupu sepapat yg sgt seronok bile dpt berjumpa..=)

Anis Zafirah + Anis Syuhadah + Riza Azzahra

Posing2 lagi..

Lagi aksi kakak Zara..


Last but not least..bergmbar ngan pakcik n makcik mama..gambar kenang2an pasni insyaAllah leh kunjung dtg ke rumah plak..=)

On the way balik..Zareef tayang gigi nan 3 batang..=D..(tp skang dh nk tumbuh yg ke-4 dah pon..)



p/s: Td pagi ada entry pasal Zamir MasterChef kan..semalam ada pemilihan ke peringkat final..nmpaknye die tk berjaya ke final pon..takpelah..umur masih muda kan..banyak lagi peluang n masa depan die kemungkinan cerah dlm bidang culinary ni rasenya..nway, antara 2 finalist nanti, mama lebih sokong yg dokter gigi perempuan tu kot..ehehhehehe

4 comments:

Salina@IbuAqil said...

Cantik gaun Zara.. ;)

::NureeN:: said...

cantik la warna purple ni.. bangkit :)

Dilla Ady said...

cantiknye pengantin pompuan walaupun die albino...jarang yg albino rambut itam camni tau...semoga berbahagia ke akhirnye ye pengantin!


zara kalu bab posing, mmg cun btul..pandai die..

eeee...zareef nih, geget kang!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

dah 2 bln x dtg cini tgk zara dgn zareef mcm dah besar da. lagi² kalau amek gambar bukan main lagi dorang kan? hihihi..

p/s: mama dia pun nak lebihhhh jugak!hihihi

tq dtg jenguk baby kina kat blog kina. lepas nie byk citer pasal baby kina nak update. jgn segan jenguk lagi yew!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016