Jumaat dan Sabtu yg suram..

Yup..Jumaat lepas adalah antara hari-hari tersuram mama..dimulakan dgn sakit tonsil yg melanda diri..adusssss..seksa betul..nak menelan makanan, air waima air liur sndiri pon sakit kemain..seriusly, tonsil ni mmg mempengaruhi mood agaknye..ngan keadaan mcm tu nk wat apepon tak selesa..huhuhu

Sebelah petang tuh plak, bertmbah SURAM bila mana bos mama perasan mama dh buat salah kat satu task mama nih..tak pyhlah citer details psl keja mama kat cni kan..cume cukupla mama cakap kesilapan tu agak besarlah jugak..smpai ke petang lah bos dok tepi mama cek benda2 yg mama silap..malang kot bagi mama sbb tak sedar terdownload sistem yg corupt..abeh calculation sume salah..so balik ari Jumaat tu still ngan perasaan tak tenang sbb kes silap mama lom settle lagi kan..

Kebetulan, Jumaat tu papa tak dpt balik..Sabtu papa kena kerja so papa kata sabtu ptg baru smpai umah..maka kesuraman ari Jumaat bersmbunglah ke ari Sabtu...sian anak2..malam Jumaat tu pon mama tido awal gile dek kerana bad mood pasal keja + sakit tonsil kat tekak tuh..nasib kakak dh leh harap tgk2 kan adek..mama terjaga sbb adik menangis nk susu jek..pas tidokan adik, mama pon smbung tido smpai siang Sabtu..buruk perangai betul kan..hehehehehe

Apepon, suram2 mama pon takdelah abaikan anak terus kan..still layan diroang makan, main sikit2 sume..smpat gak snap2 pic aksi2 anak mama melayan mama diorang nih...=o


Zareef the bam2 boboi..susah nk snap pic ini budak..makin dh besar makin tk reti senyum n duduk diam..

Alamak..baru perasan dekatnye adik bersndar kat suis laptop mama tu ek..huhuhu


Main jelir2 lidah plak adik ni ye..=)

Kat dahi asyik lebam jek manjang..ade jek tpt die men'cederakan' diei..terhantuk lntaila..tersinggol almamarilah..sian anak mama..




Ni pulak si kakak yg cheeky n notti..klu time buat perangai tuh mmg susah gak nk bergmbar..ade jek akal nk spoilkan gmbar mama tau..=p





Apepon, thanx anak2 mama sbb sentiasa ada di sisi mama yek..klu diorang ni takde, lagi meroyan kot mama..hehehehe..apepon, syukur ptg Sabtu tu papa balik jugak ke umah..so dapatlah satu ari Ahad yg girang akhirnye..stori ari Ahad kendian2 lah citer yek..=)



p/s: Semalam dtg keja berdebar2 jek rase..tp setakat ni keadaan sume terkawal lagi....harap sume urusan kerja mama dipermudahkan lagilah  lepas nih kan..huhuhu

5 comments:

zailamohamad said...

biaserlah tu Lily..once in a blue moon kita akan stress..everything serba tak kena..aku pon macam tu juga..tapi alhamdulillah ada anak2 pengubat duka kan

Nana said...

hahaha sama la kakak zara ngan mia
skang suke spoil kan gmbr
asal nk amek gmbr kang
mcm2 la aksi dia buat
susah nk bg kerjasama dah

ibuafiqahhuzaifah said...

kesian awak lily..
moga dah sembuh dari tonsil..

p/s:tq pasal potoshoot tu..
tp xleh bukak la fb photographer tuh..hehe..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

mmg stress keje bila buat salah lagi2 kena stay back huhuhu terbayang muka anak2...

zareef yg berdahi lebam xpe boy ni si kyreen berlebam gara2 kakak dia..

Salina@IbuAqil said...

alololo tgk anak2 ni ilang segala penat lelah tu kan dear.. ;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016