Sangat admire pada ZAMIR..nanti klu ada boboy lagi nak namekan ZAMIR jugak boleh tak???? ^__^

Sape suka tgk Masterchef Malaysia nih????




Minggu nih dah masuk minggu terakhir Masterchef dah pon..klu sape yg tgk, mesti kenal ngan ZAMIR ni kan..salah seorang top 4 utk rancangan tuh..seriusly, mama sangat2x admire ngan ZAMIR nih..dahla lelaki, umur muda sangat  baru 19 tahun..tp berbakat besarrrrrr dlm masakan..rupe pon kiut miut gitu smpai mak beranak dua ni pon leh asyik sebut2 nama ZAMIR..ekkekekeke..paling tak tahan papalah bile mama kate klu next time dapat anak boy lagi, mama nk choose nama ZAMIR tu utk anak kitorng..tak pasal2 dpt title 'POYO' dari papa..hehehehehe

Dek admire kat org muda berbakat besar nih, siap 'like' kat fb page budak nih..


Baru tau nama  die 'ARSHAD ZAMIR'..seee..sangat2 sesuaikan..AzZahra, Ammar Zareef, Arshad Zamir..sesuai jek bunyi nama tu utk 3 beradik kan..ehehehehe



p/s: Entry merapu jek nih..but rasenye mmg bagus rancangan cam Masterchef Malaysia ni kan..lain dpd yg lain..tkdelah tgk realtiti show pasal hiburan semata2..

p/s2: Sebelum ni sibuk berangan nk anak gegirl lagi..tetibe ni sibuk nk anak boy nama ZAMIR plak yek..hehehe..*notes buat papa: mama gurau2 jekla..pasni klu ada rezeki anak no.3 terpulang pd papa lah nk bagi nama ape yek..^__^ *


11 comments:

zailamohamad said...

hahahaha..nak tergelak baca ni..tapi ok what nama Zamir tu..

zaila anak-anak semua nama AH
Amirul Haziq, Ameera Husna, ashraf Hariz;-)

ch@ said...

kelakar la akak ni.
kita suka gak tgk zamir ni. syg tak dpt masuk final. rasanya ezany menang kot. tapi wahidan pun ok juga. pokoknya dua yg masuk final ni agak pendiam dan berbakat besar. kan-kan-kan.

boleh dah nak masuk 3 tu. cewah-cewah.

Zana Nordin said...

ha ha ha.....pengaruh tul kak mastercheff nie...tapi xde rezeki zamir nak masuk final..

mmg dah agak..sure wahidan yg masuk final ngan doktor gigi tu...he he heeheh....

mummy_ayu said...

samala..Ayu pun suka tgk Zamir.ingat dia ngan Ezani ke final semalam, sekali abang wahidan...

Yan said...

mmg teruja dan sgt impressed ngan bakat bdk zamir ni..
baru 19 tahun..
kite dulu.. psl asik duk hostel je kan.. mane nak turun ke dapurpn.. mak pgl.. wat tak dengar je hahaha.. msk umur 19?? masak nasi.. goreng telur.. msk megi retila.. hahahah
tp zamir... mcm2 dia reti.. bagusnye.. nak antarla anak sorang belajar kulinari... ummi tumpang makan je ye.. hehe

NzA said...

akak pn suka tgk si zamir ni..sejuk je tgk muda budak ni..muda lak tu..kalau boleh wat menantu best nie...MIL xyah masak cz menantu teror...hi.hi.hi...brangan lebih akak nie....

Izan Ishak said...

yelah... suka tgk zamir juga. berbakat besar dlm bidang masakan ni. tapi sayang ye dia tak dpt masuk final...

Alycia said...

amboi, ramainya peminat zamir.. kt pun minat gak sbb dia comey hehe..

naney said...

zamir cute bile senyum..anyway ok ape lily namakan anak zamir...kalo pompuan ltk zamira lak hehehehe

Diamilikku said...

hahahahahahah...cute sangat entry lily nih....sungguh haihh takde cacat celanya nama tu..sedap sangat..boleh le untuk anak ketiga..tapi lily rehat2 dulu yer..kasi akak jalan dulu....*wink wink*

Dilla Ady said...

kalau masterchef ni dilla minat ezani..rase cam talented nye la die, pastu very down to earth..tak nmpk gaya doktor pun..

arshad zamir? kena btul turutan name tu tau..kalu dilla pun da berangan-angan jugak bile ade name ikut camni..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016