Happy 11mth Zareef cyg!!

28 Januari arini, genaplah hero kecik mama 11 bulan..lagi sebulannnnnnn jek nk smbut first birthday..how time flies kan..seriusly, belum puas lagi rasenye mengharungi moment2 ngan Zareef time die kecik2 dulu, tup2 dah besar dh anak mama sorang ni..=)

Apepon, semoga Zareef terus membesar sihat, kuat n bijak k..umur 11 bulan ni gigi Zareef dah ada 4 batang..skang dh tak berjalan dah tp more to nak berlari kot..laju semacam klu dpt jejak tanah..eheheheh..selain tuh, si kecik ni jugak tgh aktif memanjat kat umah..mane2 tempat yg die smpai, mmg laju jek nk memanjat tuh..klu dok atas kuda mainann, kerusi goyang2 tu sume..mmg dh tak duduk dh tapi nak berdiri jek kejanye..mama pon dh risau nk tinggal die main sorang2 skang..=p..selain tuh, dh pndai turun katil sendiri jugak k..tp ada bantuanlah which is die berpaut pada baby cot yg mama letak kat tepi katil tuh..later2 mama buat entry pasal nih..=)

Antara wajah2 terbaru budak yg dh mencecah umur 11 bulan ni..dek kerana lasak berjalan n memanjat ada jek benjol2 kat dahi n kepala die tuh coz terhantuk sana sini..huhuhuh


One of mama's fav photo..nmpak dh besar sgt bila Zareef pakai kemeja mcm ni kan..^__^

Tunjuk gigi 4 batang..

Makin cheeky n pelbagai keletah

Buah hati mama n papa

And masih boleh diharap utk teman mama shopping jugak..setakat ni keletah n kelincahan masih boleh dikawal..=p


Love u mmuah3x lah Zareef..next month kite potong kek k..!! =D



4 comments:

maya amir said...

ololo comelnye zareef ni...geram tgk mata die, mmg ada iras muka k.zara... meh sini, auntie nak peluk tiummm sket:)

Salina@IbuAqil said...

Alololo comelnya dia.. Kita brkongsi angka 28 yer syg?! ;) 2 mama: TQ dear 4 all the wishes & doa.. ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cepat masa berlalukan..
pejam celik dah nk setahun dah zareef...makin comel..^_^

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

happy 11months zareef ! dah tau jalan..gigi pun dh tumbuh cepat tul..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016