Salam tahun baru 2012..

Harini 2 Jan 2012 sudah..tp belum terlmbat kan mama nak wish Happy New Year utk semua..cepat jek 2011 meninggalkan kite kan..sedar2 tahun 2012 dah menjelma..semoga tahun ini bakal menjanjikan kehidupan yg lebih baik dan berkat utk kita semua..=)

Status FB mama semalam..


Alhamdulillah..rasenye 2011 banyak meninggalkan kenangan2 manis utk mama..Specially bab kelahiran Zareef dan pindah masuk umah baru tulah..wlupon selama beberapa bulan selepas kelahiran Zareef penuh ngan dugaan n cabaran, cthnye bab kesihatan Zareef yg kadangkala kurang memuaskan + susah payah menjadi 'ibu tinggal' membesarkan anak sendirian on weekdays, tp mama tetap rasa semua pengalaman tu manis buat mama..menjadikan mama ibu yg lebih matang dan bertangungjawab pada anak2..semoga hari-hari yang mendatang ni mama akan terus diberikan kesabaran dan kekuatan dalam menjaga family kecik kami nih..=)

Utk azam tahun baru, rasenye malas nk ulas satu2 kot..sbb mama punye azam selalunye tak berjaya pon..ekekeke..mama suka 'go with the flow'..rasa nak buat, mama buat..klu berjaya, syukur..tak berjaya cube lagi kemudian hari..tp awal2 ni nmpak life papa insyaAllah bakal maju utk tahun baru nih..so, mama tumpang senang papa jekla yek..hahahahahaha


Klaaa..layan jek gmbar2 bwh sekadar utk cuci mata..Bagi refresh kenangan manis 2011..=)


28 Feb 2011- kelahiran putera kecil yg dinanti..dulu kecik mulus jek skang dh besar pjg dh boleh jalan pon..hehehee



Jun 2011- pindah masuk ke teratak kecil kami sndriri..insyaAllah 2012 smbung projek cantikkan umah jekla nmpaknye..=p


Apepon, utk kawan2 mama..sekali lagi 'selamat tahun baru' mama ucapkan yek.semoga sume azam korang utk tahun ni bakal tercapai..=)

10 comments:

Diamilikku said...

bestkan kalau dapat meninggalkan tahun 2011 dengan kejayaan dan kemanisan...:) selamat tahun baru lily

mama_umar_maryam said...

happy new yer 2 u & family lily!! blh x zety masih terpikir2 lg azam 2012 yg dah masuk 2012 nih,hahahah

NzA said...

SELAMAT THN BARU UTK LILY... semoga hari ini lebih indah dr hari semalam.....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sama, ila pun ikut fllow jugak.. cantikla rumah awak ne yg buat tak sabar jugak nak pindah umah baru next year..kiki

littlehumblelynn said...

LILY

Selamat tahun baru..yang penting kita berdua dah selamat bab house hunting tuh!!yahooo!!

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

bandar puteri kat mana ek?

tahniah dpt duk umah sendiri..kecik ke tu? besar la tuuu ehheeh alhamdulilah kan rezeki anak2..:-)

hepi new year!

::NureeN:: said...

slamat tahun baru.. moga tahun baru ni lebih bermakna & lebih mematangkan kita :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Tahun Baru Lily..
Moga tahun ni lebih banyak kenangan manis yg tercipta..Insyallah..^^

zailamohamad said...

selamat tahun baru Lily

bilalah nak jumpa together mether..ashraf & Zareef kans ebaya, dahle lahir tempat sama, gynae sama..hehehe

Dilla Ady said...

slamat tahun baru lily...

moga tahun ni lebih baik dari tahun2 sebelumnye ye...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016