Wajah-wajah ceria

Syoknye balik kampung!!! itu jekla pktaan yg boleh dicakapkan each time dpt balik ke kampung halaman..cume tulah..mcm biasa mmg tak pernah rasa puas..mklumlah..cuti pendek jek..balik 2 umah pulak tuh..so mmg rasa singkat sgt2 n tk puas berjumpe org tua..tp takpelah..dh pilihan sndiri cari rezeki kat tpt org kan..insyaAllah ada kelapangan lain kami balik lagi ye ayah dan mak2 sekalian..(ayat memujuk diri sndiri..^__^)

Anak2 mama mcm biasa, seronok je dok kat kmpung tuh..cume Zareef time nk tido kena popok2 lebey sketla mklumlah kat umah lain, maybe tak serasi sgtlah..tp along the nite, syukur nyenyak jek die tido..


1st night kat umah atuk pt raja..ni dah siap utk dinner kat luar

Zara ngan nenek

Adik yg ligat wat hal sndiri..my superboy wannabe..=p

Makan2 kat steambot di Sri Gading..Papa belanja

Puas makan smbil puas melayan kerenah anak2..ekekekekkee

Aktiviti lain Zareef kt umah atuk..baru pndai bukak almari..brg2 dlm tu lom pndai dikumbah lagi..huhuhuh

Haaaa..nk wat ape dikkkkkk...



Second day plak balik umah Rengit..Zara paling seronoklah sbb die dh biasa ngan umah nenek Rengit ni kan..kat kmpung just sempat teman mak mama gi kenduri kawen umah sedara..lain2 just dok diam kat umah jekla..hihi


Zara yg suke buli adik..=p

Adik sedap tidor

Wajah ceria kat umah nenek..heart u lah adikkkk!!






Dan skang, kami dh kembali ke umah atuk parit raja..tgh hari jap lagi nk bertolak balik Klang dah..moga2 tk sempat terperangkap dlm jem terukla kan..=p




2 comments:

ieda said...

suke tgk si kecik tuu
dah pandai meraba2 tuu hurmmm ;)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

wah zareef suka buat hal sendiri sama ngan kyreen main sorang2 tgk2 dah sampai dapur..kita pun balik kpg tp kejap je rimas xde air kat kampung hehhehe ..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016