Hari ini hari bermalas2an..

Hari ini mmg sangat MALAS nak bekerja..sbbnya:

1) Bos mama annual leave. takde org nak monitor kerja


2) Machine yg mama guna utk dapatkan data ada problem. smpai dpt feedback dr engineer Jepun baru mama leh godek2 tgk ape mslh


3) Disebabkan machine bermasalah, data2 sebelum ni pon mcm tk berapa nak accurate. so baik diabaikan dr salah membuat analisis kan


4) Hari ni kan hari Jumaat. time biasa pon mood kerja dh merundum, apatah lagi time bos takde n mesin bermslah mcm hari ni..hehehehe

Atas sebab2 yg diatas, hari ni mama cume buat satu kerja jek iaitu prepare education slide utk sesi education engineer2 lain nxt week. so bile dh duduk dpn pc sepanjang masa ni, barula dpt online berlama2 sket. slalu kena curi2 masa jek..arini smpai boleh buat lebih dr satu entry..hihi. ohh..bukan setakat wat entry tp smpat gak bershopping online utk anak mama..suke2x.=p





*


*


*

*


*


*


*


*


*


*


terpikat ngan kasut adidas yg comel nih..Zara pon lom ade kasut jenis mcm ni..so rembat jekla..harga pon ok..mama beli kat SINI..=p





oklaa..takde ape penting pon nak share sbnrnya..ni entry membuang masa semata2. bukan senang nak dpt free time mcm ni skarang..hehehe..nnti kalau terlebih rajin lehla mama update satu lagi entry k..=D

14 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily yg duk kat umah ni pon malas gak buat keja.. :)

>> Kasut tu kiut lah..pinky lg..sesuai buat Zara.. :)

Nieza Ishak said...

akak pun TEPU & MALAS ..hihihi


cantik kasut zara, dah la mmg nak ganti kasut sport suffiya ... la la la la ....

Diamilikku said...

kak su pun malas...hehheheheh

lily azliyana @ mama zara said...

Lily- try nak lari dr tema pinky2 nih tp tak berjayalah..yg pink tu jugak paling cute n berkenan di hati..hehehe

kak Nieza- jom2 shopping mopping online..tp tulaa..beli kasut ni mslhnye tkt tak kena size..harap2 oklah kan..=p

lily azliyana @ mama zara said...

Kak Su- hari Jumaat, hari MALAS sedunia kot..=p

dalila said...

kalo nk beli kasut anak rasa cam yakin jer ngan size dia..mesti nk suh cuba pakai gak..sbb tu tk penah beli online..tapi kasut ni mmg cantik

lily azliyana @ mama zara said...

dalila- ni kali kedua beli kasut online. mase yg 1st tu mmg ok sbb pernah try saiz kat butik dulu..yg kali ni just depends on ukuran kaki. harap2 muatla..klu tk muat, kenalah jual balik kat mudah.com..ekekeke

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahah..elok benar la tu..
waaa.. lil zara dpt sneakers baru ekkk.. cun!!

Nana said...

alamak cutenye kasut tu
ala boz xde kan seme org malaz wat keje hehehe standed la tuh sini pon sama kekeke

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

norly ni hari2, hari malas sedunia.aci x??hikhik ^__^

comel banget kasut pink tuh.lily ni sama ngn norly, pantang nampak pink, mesti berkenan walopon org lain ckp xcumil.hehehe
pink kaler febret norly selamanya..

nza said...

trkdg bila ada problem camtu mmg hilang mood nk wat kerja....

maya amir said...

best aa leh surf net kat opis.. opis saya sgt kedekut taik idung masin..dah serupa katak bawha tempurung dah nihhh...hhehhe

~mama danish~ said...

comelnyer kasut zara...pink color!! ni yg buat teringin nak dpt bb gurl ni... bley pakai color pink...

mama_umar said...

bestkann,mls2 buat kije kite shoppinggg,hi3

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016