Bila kamera tiada di sisi..

alahai..pagi ni baru perasan kamera mama tkde dlm handbeg..bile ingat2 balik, rupenya kamera tu ada dlm pouch beg papa Zara..means, kamera kesayangan mama tu dh selamattttt berada di kuantan. sedeyyyy sbb byk gmbar akt ujung minggu yg baru ni ada dlm kamera tuh..cmner nak hapdet blog nih..n cmner gak nk amik gmbar Zara sepanjang minggu ni..mama n kamera tu kan tk boley dipisahkan..=(



"En papa..tolong pos kamera kite tu balik sini boleh tak????"huhuhu...
.
.
.
.
p/s: update fr papa Zara- die tgh berusaha upload gmbar piknik kitorng dlm fb..hehehe..prihatin ngan kehendak isterinye utk mengupdate blog..=p

11 comments:

shila ariff said...

sabor je le ye...hah..mtk hubby upload n email ke...

Izan Ishak said...

hehe...cian mama zara rindu kat kamera dia...

lily azliyana @ mama zara said...

Shila- tulaa..td die kate tgh try upload kat fb..tk tau dh berjaya lom. byk gak pic baru dlm kamera tuh..=p

Izan- mmg rindu..slalu kamera letak dlm handbeg..smalam leh tersesat plak die masuk dlm beg en hubby..huhu

ita cutevirus said...

huhuhuhu... patut la sunyi sepi je "rumah" lily ni... ita pon tertunggu².. mane n3 pasal besday zara ni... kihkihkih..

@>--ummi zahra--<@ said...

ala cian nyer..tak sabar nak tengok gambar2 piknik kat kemensah..mesti best kan..

✿ Zetty84 ✿ said...

laa...camne nanti nk tgkp picas zara manyak2..bila la papa dier nk balik..?

Nana said...

la camne leh tertinggal hehe klw kita pun sama xbole dipisahkan ngan kamera hehehe
wah bagus en.somi tlg uload kt fb utk bg wife dia update blog heheh

nza said...

kak nza pn xleh hidup tnpa kamera...mesti ada dlm hb, bkn 1 ttp 2 weh...dasyatkn...

Ummi Eisya said...

dah lama tak komen kat sini..rindu kat zaara..

lily azliyana @ mama zara said...

Ita- entry bday Zara bolehlah kot update sehari dua ni sbb gmbar hari ahad tu kawan kite yg amikkan..br dpt pic dr die mlam tadi.hehe

ummiZahra- huu..cite kemensah mmg kena delayla sbb sume gmbar dlm kamera tuh..okla tpt tuh..cume kecik sket dr ape yg dpt diihat dr gmbar2 sblum ni..=p

Zati- tkleh tngkap pic Zara lah minggu ni..dhla nset akak pon nyawa2 ikan tkleh snap pic. papa Zara balik weekend ni baru leh dpt smula kamera kesayangan akak tuh...huhu

lily azliyana @ mama zara said...

Nana- hahah..usaha en somi tk berjaya akhirnye sbb die tak resize pic tu sume..besar sgt so fb reject.nmpaknye kena tunggu weken ni jugakla baru dpt balik gmbar2 tu sume..haihh..

kak Nza- waahhh..dahsyat tu smpai 2 kamera..hihi

ummiEisya- tkpe..kami memahami keadaan ibu mengandung..laptop n blog ni bukan lagi keutamman kan.yg penting jaga kesihatan diri n bby dlm perut tu bebaik k..=D

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016