Ape jadi ni??

Ntah ape kena tetiba malam ni bukak blog tgk setting dag berubah..background blog dr scrappingblogs.com tu jadi tak centre..pastu kaler pon berubah..ni 1st time guna background dr website tuh so masih tk tau ape yg terjadik sbnrnya..right now, terpaksa bubuh dl background sementara sbb dh buruk benar blog mama jadinya tadi..huhu

nway, wlu rupe paras blog mama mungkin tk berapa nak semenggah skang ni, jangan pulak membantutkan semangat korang nk melawat n membaca entry2 baru mama k.(cehh..mcm byk entry padahal nk update satu entry pon smput..=p )

5 comments:

Nowwa Fitri said...

X kisahla...asalkan link blog akak tak ilang...hahahha

Qistina's Mama n Abah said...

Lorh..pehalnya nih..isy kenkadang setting dia mmg 'lari' sendiri la..

ita cutevirus said...

lily,
rupe paras tak penting... yg penting pengisian tu... huhuhuhuuh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Xpe Lily..Asalkan blh di baca.. :)

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

dah besaq anak dara lily ni kan...sedap makan teyem ye sayang...tantek la cup cake zara tu...so colourfull gitu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016