Zara in top 12 (Happy Faces at Playground Contest)

Hahaha..br nak buat entry psl ni..alhmadulillah, wlupon jarang2 join contest..kali ni ade gak rezki jadi top 12 dlm contest mama Syafi. ni kali keempat kot Zara pernah dpt hadiah tp sume hadiah saguhatila..lom pernah lagi dpt hadiah utama..apepon, thanx pada mama Syafi sbb sudi bagi hadiah pada sume top 12..klu ade rezki lebih, leh jadik top 3 plak..ekekeke (ada harapan ker..sume peserta comel2 n happy2 belaka..=p)



Senarai pemenang top 12..




Gmbar penyertaan Zara





p/s: Anak kwn skola mama iaitu Qisya Hani pon dpt top 12 jugak..gud luck Qisya for the top 3!!=D

11 comments:

maya amir said...

betul2 happy muke tuh..heheheh... good luck dear, harap2 dpt top 3.. anyway, saya kasik award utk awak, nanti check my blog..hehehe

YatieJay said...

Happynya diaaaa....akak nympah bawak naufal gi playground nanti susah nak balik. Dia punya drama air mata masa nak balik tu yg tak tahan!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Zara.. & good Luck!!! ada harapan tu koz muka zara benar2 ceria ..happy.. :)

nza said...

tahniah utk Zara...

M@L@ said...

happy nyer muker zara... taniah tok zara...

Nana said...

suka btol zara ek
good luck!

ibu emy efy eqy said...

cerianya zara naik buaian...
good luck dan tahniah sbb dalam top 12.

nadnye said...

good luck zara..

Syuhada Kamal said...

memang hepi face pun si zara ni kat playground..gud luck yer!

mummyseri said...

good luck zara..mmg happy je tgk zara kt palyground tu :)

@>--ummi zahra--<@ said...

happy nyer zara..tahniah yer n gud luck..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016