My daughter, my bestfriend..

Anak kesayangan mama, juga adalah kawan terbaik dan terapat mama..


Dialah..yang menjadi peneman mama di kala kesepian..
Dialah..yang menjadi pengubat hati mama di kala kegusaran..
Dialah..yang menjadi tmpat mama mengadu perasaan..
Dialah..yang setia mengikut ke mana jua tmpat yg mama inginkan..


Tanpa dia, hidup mama akan kekosongan



Pada diela, tmpat mama bermanja dan berkongsi suka duka



Gelak tawa dan keletahnya yang mengisi hari2 sepi mama tanpa papa

Tak pernah sekalipon mama bosan untuk melayan kerenahnya..

Wlu sesekali die nakal n dimarahi, itu tandanya mama sayang dia..Tiada sekali pon niat utk menyakiti..



"Terima kasih tuhan atas kurniaan ini..Betapa ku bersyukur mempunyai anak dan kawan yg terbaik sepertinya..semoga kebahagiaan kami sekeluarga akan berkekalan abadi.."




P/s: tetibe nak buat entry jiwang kat anak sndiri..=p
P/s2: ni gmbar baru amik malam tadi..alhamdulillah, Zara dh beransur sihat. Demam pon nmpak dh kebah..thanx for all the doa..=)
P/s3: rase sebak sndiri bile tulis entry nih..hehe

10 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alhamdulillah Zara dh sihat..

Lily baca pon tersentuh gak...

"Semoga kebahagian kekal selamanya"!!

Comel2 aksi Zara!! :)

~Zetty84~ said...

Alhamdulillah...
zara dah semakin sembuh...
erm...zati pun rasa sebak baca n3 akak nih...
ye la kan...
n3 pasal ank, of course suma akn terharu...
nanti, bila zara dah besar, kalu dia bc n3 nih.............
isk...x dpt bygkan laaa...
mesti terharu giler...
luv u too zara..!!! ;p

shila ariff said...

iye le..kasih syg yg tiada tandingan..9 bulan 10 hari dia yg kita kandung..ke hulu ke hilir..dia bersama kita...kucupan yg teramat kasih kita beri setelah dia dilahirkan ke dunia ni...

lily azliyana @ mama zara said...

Lily- tulaa..dh beransur smbuh dh die..tp still carry on makan ubat. bagi baik betul2..=)

Zati- yela..sesekali meluahkan psaan kat anak plak..act kasih syg tu tk dpt nak digmbarkan ngan kata2 pon..=)

Shila- yup..hubungan yg sgt kuat kan antara anak n ibu..tk tau mcm mane leh ada yg snggup buang bayi sndiri tuh..huhu

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Alhamdulillah..Zara dah sihat ner..

Wah..tersentuh jg hati ct bila baca n3 ni lily..

Apapun,mmg anak sgl2nya buat kita kan..saya pun terlalu sygkan danish..kdg tu bila terlps pukul dia gara2 naughty sgt2..time dia tdur sure hati kecil saya sedih sgt..

Qistina's Mama n Abah said...

betul la Lily..sha setuju sgt..hai..hanya dia dimata & dihati...

eh..congratz coz senyuman tak agak2 zara dapat jd top 12 happy faces at playground..doa2 dapat top 3 eh..dapat hadiah tuk zara yg baik demam..hehehe...

ninieZUERYANNIE said...

comelnyer zara.. lily, skali sekala jiwang ngn anak ape salahnye..

nadnye said...

Yealah lily, setiap ibu mesti ada rasa perasaan nie ,apatah lagi kalau hubby tiada disisi..
sabar dan Zara ada utk menemani, kan..kan Zara yang comel dan keletah...

Syuhada Kamal said...

sweetnyer...camnilah perasaan seorg ibu..lagi2 mcm lily hubby keje jauh kan..anak lah peneman dikala kesunyian..

nza said...

anak2lh penawar duka kita lily...kalu zara dh besar lily akn mkn seronok cz ank2 pompuan lebih memahami perasaan ibunya....

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016