ZARA, 1 tahun 11 bulan..

Hari ini mama agak kebizian smpai tk smpat nak buat entry untuk anak mama lebih awal..11 Mac 2010, Zara dh genap 1 tahun 11 bulan..lagi sebulan jek Zara akan capai umur 2 tahun..betapa cepatnye masa berlalu..

Spt yg mama sebut, tkde perancangan party utk Zara tahun ini..hmm..rase bersalah gk sbb anak baru sorang tp dh tk dan nak prepare party..but at least, mama akan belikan jugak kek special utk Zara utk dibuat kenangan..nnti kite ajak papa, n cousin2 Zara potong kek sama2 ye sayang..=D

Byk nak cerita psl anak mama ni tp mungkin nxt time..ape yg penting, mama n papa akan selalu sygkan Zara!!!


Anak mama yg dh semakin besar..=)

9 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sebulan lg nk 2 thn...dh besar dh Zara..pantas jer masa berlalu kan.. :)

lily azliyana @ mama zara said...

lily-ye..mmg pntas sgt2..tk sedar mase berlalu..tetibe Zara yg kecik dulu dh jadi budak besar..hehhehe

Ummi Eisya said...

zara,nak makan kek besday ye..comel tu anak dara ni..hihii

Nana said...

zara sama baya damia kan
nxt mth sebeday diorg
kita pun xplan pape nk buat party
kena tunggu ayah dia balik xtau bila tu yg payah ni nk plan2

Mama_Aqish said...

kejap je kan...pejam celik pejam celik dah besaq dah anak dara lily ni...makin tomei gitu

Syuhada Kamal said...

dah besar dah zara ni..dah nk 2 thn dah..:)

Cinda... said...

bile agaknye turn kite.. huhuhu..

YatieJay said...

Suka lah tengok rambut zara kat entry ni...

nza said...

sebulan lg tu..dh brtmbah la usia si dara nie...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016