Blog Widget by LinkWithin

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Alhamdulillah..Zareef is turning THREE (28.02.14)..=)

Happy 3rd Birthday to our one and only ULTRA ZAREEF..sekejapan jek dah tiga tahun...rasa baruuuu jek masuk hospital kena induce..now Zareef nak jadik abang dah pon..hukhukhuk..nway, ultraman sorang ni walau lasak still lagi manja sesangat ya..masih bahasakan diri die 'adik' lagi so adik die kuar panggil 'baby' jela..kikikiki..

Apepon, doa mama semoga Zareef terus membesar dgn sihat dan sempurna..cerdas dan cergas, rajin belajar, jadik anak soleh, ikut kata mama papa n baik dengan kakak n adik2..Kami sayangggggggg sgt kat Zareef tau..^_^


As his wish, ultraman cakes for beautiful 3rd birthday..saje order cupcakes so leh letak banyakkkkkkk2 gmbar ultraman..=D 


Hero kecik yg eksited tgk kek ultaman die..belek kek yg lebih  tapi bila makan satu jek habis..kikiki


Birthday boy dgn kakak Zara..=)


p/s: Malam tadi bwk Zareef celebrate few hours awal birthday die kat Teluk Chempedak..plan nk celebrate harini tapi bizi kan so kuarlah malam tadi..gmbar2 lain nnti mama update kat entry lain ye..=p

p/s2: InsyaAllah malam ni jugak gerak balik kampung..esok Zareef dpt lagi satu bday kek nak potong ngan atok n nenek2 plak..=)

 

10 comments:

mamaarifakeem said... [Reply to Comments]

Happy birthday adik zareef :-)
Ikut tahun sebaya la dgn akeem, tapi akeem jauh lebih kecik sbb born in december...hehe..

Comel keknyee... :-)

Syima ~Mama Kyra~ said... [Reply to Comments]

Happy birthday zareef..smg jadi anak dan abg yg baik :)

Nad MamaZN said... [Reply to Comments]

Hepi bday sayang..!
Kejap je dh 3 thn
Moga jadi anak, adik & abg yg baik k!
Melekat la panggilan adik sampai beso nnt hihi.. Mcm papazakwan, smpi dh kertu ni pun makpk dia pggl adik gak haha padahal anak ketiga dr 6beradik

salwana nordin @ che'wa said... [Reply to Comments]

hb zareef :)

sebaya anak saya tp zareef nk dpt adik dah..anak saya belum beradik lagi hhhuuuuu

semoga menjadi anak yg soleh berjaya dunia akhirat..in syaa Allah

Muhammad Taufiq said... [Reply to Comments]

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

LiLy @ MaMaQiStInA said... [Reply to Comments]

Happy B'day Zareef..membesar dengan sihat & berjaya dunia akhirat...

NzA said... [Reply to Comments]

hepi besday ye zareef....moga membesar menjadi ank yg cemerlang dunia akhirat..cpt sungguh masa brlalu...

p/s
lily, blog akak kena block so xboleh buka...sedih sgt2..skrg akak buat blog baru. nnti jengah n follow kt sini ye.
http://naurahsweet.blogspot.com/

Norma NML said... [Reply to Comments]

Salam kenal...

Happy befday to ur lil hero..comel cup cake tu :-)

Jom singgah blog akak if sudi. Thks

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

~MommyAqilMedina~ said... [Reply to Comments]

Happy Birthday Zareef..Semoga menjadi anak yang soleh dan beriman dunia akhirat..Happy je muka dia..mesti excited nak makan kek yang banyak tu..hehehee

~MommyAqilMedina~ said... [Reply to Comments]

Happy Birthday Zareef..Semoga menjadi anak yang soleh dan beriman dunia akhirat..Happy je muka dia..mesti excited nak makan kek yang banyak tu..hehehee