Jom ke funfair!!


Salam Isnin semua..entry harini sebenarnya berkesinambungan dari entry makan besar kat Ana Ikan Bakar Petai last week..lepas makan tu ikutkan mama nak ajak balik sbb time tu weekdays..kakak sekolah kan so takut klu smbung jalan nnti lewat plak die tido..tapi tuhla, on the way balik budak2 ni leh usha plak funfair yg baru bukak kat taman TAS...siap merajuk2 lagi bile mama cakap tkleh pegi so last2 pusing baliklah jugak nk singgah tgk2 sekejap..janji ngan diorang max setengah jam jek leh main..=p

So, layan jekla gmbar budak2 ni kat funfair..just main benda2 simple jek diorang ni..papa pon kemalasan nak main benda2 lain kan sbb tak plan awal2 nak dtg cni..nway, gmbar tak cun sbb takleh guna flash..bateri kong..hukhukhukk


Zareef

Zara

Naik helikopter sesama pastu sesama nangis sebab takut tinggi..lawak2 diorang ni..kikikiki

Main kuda pusing..adik mood dah ok kakak plak masyam semacam..

Dpt naik train baru senyum

Yg sorang ni pon suke naik train jugak

Game yg satu ni jek papa join sekali sbb mcm risau nak bagi zara zareef naik sndiri..=p


Dah..jom balik..esok sekolah..^_^


Mujurlah bila ajak balik tu anak2 tak meragam..tanye diorang kalau tak puas weken leh pergi lagi tapi masing2 kata dah cukup dah..so selamatlah duit mama papa weken tu kan...hihihihi



 

5 comments:

mamaarifakeem said...

Enjoynye g funfair, herm... baru perasan, akeem tak pernah merasa g funfair..

Nad MamaZN said...

Funfair ni byk mkn $$$
Bagus dorg ni, dh merasa kejap trus takmo pegi dh ye :)

Adlin Mohamad said...

xpernah lagi singgah fun fair kalau singgah maunya 3k meroyan semua nk naik hahaha

NzA said...

mesti enjoy sakan 2Z ni.....

~MommyAqilMedina~ said...

Seronoknya dapat pergi funfair..mesti diorang suka gile..hubby aida tak suka pergi Fun fair..tak tau kenapa..aida teringin tau nak bawak anak2 main..hehee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016