Refubee Pretzels

Hee..mcm biasa ibu mengandung ni suka terpengaruh dgn gmbar2 n promo2 org kat fb lagi..nmpak mcm tgh musim pretzels ni skang so bile dah ternmpak haruslah mencuba beli kan..so Refubee Pretzels ni antara yg mama selalu dgr jugaklah..arituh time jalan2 kat Kuantan Parade terjumpa seller ni jual so try beli sebekas..mama beli bekas kecik jek rm10..dlam tu ada lebih kurang 25pcs..puas gaklah makan..ohhh..yg mama beli ni perisa almond choc..coated separuh jek..sedap leh tahan..sesuai dibuat kudap2an..nyum2x..=D


Pretzels versi mini..ala2 cookies mcm tuhlah jadinya

Ni rupe dlm die..yg choc coated ngan almond tu mmg sedap sgt rasanye..yg belah kosong tu plak rasa original..masin2 sket mcm tulah...


Hope gerai yg jual tu ada lagi kat Kuantan Parade..mama nak beli yg fully coated coklat plak..mama kan pencita choc flavour..hihi




8 comments:

Nad MamaZN said...

Nampak sedap tu..

Syima ~Mama Kyra~ said...

Nmpk mcm sedap tp 1st time dgr dan nmpk..skrg nie mcm2 foods dah org jual kan...tp dlm wall FB kita x pnh nmpk lak..agaknya sbb kita bkn pgemar choc tu psl tak ambil port kot..HEHE :)

mamaarifakeem said...

Sedapnye nampk tuuu...

naney said...

lily kuih raya aku tahun lepas hehehe... mknan fav anak aku.. beli bekas besar jap je abis hahaha...

Adlin Mohamad said...

setakat ni x terpegaruh lagi dgn benda ni hahahha tp dah siap amik resepi kekonon nk buat hahahha

~MommyAqilMedina~ said...

Tak pernah rasa..tapi teringin jugak nak rasa..tengoklah kalau terjumpa mesti kena beli ni..hehee

Ibu Lala said...

Nanti pos la ke sini sikit ye.

mama salina said...

saya dah jadi dealer 3 bulan lepas alhamdulillah mmg best la buat sales pretzels ni.sesapa yg nak dptkan pretzels area penang...sg petani dan kulim contact2 la saya yer..tq...ada promosi lg cepat2..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016