Mama n anak2 @ Zoo Taman Teruntum

Kisah lama yg terpendam dalam draft..aktiviti anak2 sebelum kisah demam anak beranak arituh..hukhukhuk..time2 musim 'kering' mcm ni barulah  boleh bwk anak2 beroutdoor kan..so ada satu weekend tu saja bwk diorng ke zoo mini Taman Teruntum..actually papa, zara zareef dah pernah masuk dah zoo ni..mama jek sejak pindah kuantan lom pernah smpai lg..=p

overall, anak2 happy jek gi cni..mini zoo ni takdelah byk sgt bintanag mcm kat zoo or safari tu yek..tp oklah nk buat anak2 happy n kenal binatang2..zara zareef paling suka tgk buaya sbb buaya ni jarang jumpa kan..hehehee..nway, zoo mini masuk foc jek..tak kena byr ape pon..


Dua beradik yg happy nk masuk zoo

Antara binatang2 kecik yg ada


Anak bujang..^_^

Khusyuk dua beradik tgk bird dlm sangkar

Anak dara..


Mama n Zareef yg manja melentok..mama preggy @ 20 weeks time nih..=)

Lagi mama n adik..

Anak  buaya

Mak bapak buaya..hihi

Lama tol diorang usha buaya kat cni..jakun..hihi

More animals




Ada lg few animals yg takdan amik gmbar mcm rusa, kerbau sume..takdan dah + byk plak monyet2 liar merayap kat kawasan tuh..apepon,sesekali amik nagin kat luar mcm ni mmg best..klu tak asyik outing kat shopping complex jek kan..hehehhee

 

4 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

Wah FOC...menarik jgk zoo ni..wlpn free byk jgk animals dlm tu :)

psstt..cantik kakak tocang rmbt..kyra tak bg lgsg ikat rmbt/tocang..potong rmbt pun tak bg..tu psl klu org nmpk dia sure tnya..rambut rebonding ke? sbb rambutnya lurus sgt..kekeke

Nad MamaZN said...

Best gak ti.. Ada zoo kt sana.. Yg best sbb free hee.. Jadi la kan, nak happy kan anak2 je :)

NzA said...

mesti seronok kanak2 rebina berdua tu dpt tgk animal....

~MommyAqilMedina~ said...

wahh baby bump dah nampak..akak nampak comel ..heheh..pergi zoo ni memang bagus bawak anak-ank..at least diorang boleh belajar kan..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016