Makan seafood celup tepung..nyum2x..

Dah lame craving nak makan celup-celup tepung ni sebenarnya...konon berangan nk ajak papa minum2 ptg tepi pantai Batu Hitam tu ker kan tapi manjang plan tak jadik..asal weekend jek wat benda lain..heheheehe..so aritu borak2 ngan budak2 lab diorng kata dekat2 area port/tpt keja mama ni pon ada warung celup tepung best..so setlah masa kuar makan time lunch..ni kire first timelah mama lunch kat luar..biasa mmg makan kat kantin jek..^_^

Nway, mmg tak perasan apa nama warung ni..location die mmg dekat jek ngan port or simpang ke navy base kuantan (kilang mama keja sbelah jek dgn navy base tu)..walaupon tak dpt makan sambil mengambil angin laut kan, still puas hati jugak dpt layan keinginan perut nih..=p


Nyum3x..pinggan mama yg dpn tu je ye..amik udang, ikan n crab ball celup tepung..nak carik sotong tp takde plak time tuh..then tmbah gak goreng pisang n kopok lekor makan kongsi2..

Layan plak ngan ABC ni kan..mmg nikmat sungguh makan di tgh2 hari yg panas ..^_^

Rombongan cik Kiah ke warung celup tepung..

Dalam ramai2 ni ada 4 org ibu mengandung..sukelah masing2 dpt layan perut kan..klu tak asyik layan foods kantin jekla..hahaha

Antara ahli2 lab FPG Oleochemical..=p


p/s: makanan dah sedap dah kat sini tp view mmg tak menariklah..hukhuk..dok layan bengkel2 keta jek blkg tu + lori lalu lalang kat jalan..pasrahhhhhh...kikikiki


 

5 comments:

Nad MamaZN said...

Kene try p pantai batu hitam gak la jawabnya tu baru pemandangan cantik sket kot ;)

Lynn Hamzah said...

sedapnya ABC...

Rizziela said...

bestnya...area mana tu

Cho Zila said...

ulala.. cam sedapjerni.. tapi jauh bebenoler kalau nak pergi...

~MommyAqilMedina~ said...

Takpe kak Lily..janji makananannya yang sedap dan nyummy gitu..hehee..Tertunailah hajat dii hati..baby pon gembira kat dalam tu..hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016