Zareef 3rd Birthday Pt 1- Small celebration @ Kuantan..=)

Salam di bulan Mac semua..semalam tak smpat up entry..weken lepas mama n family balik kampung so tak dan nk hadap pc karang2 entry ke apa kan..hihihi...nway, nk letak pic waktu kami celebrate 3rd bday Zareef kat Kuantan malam Khamis lepas..celebrate 4 beranak jekla kan..tahun ni mmg tak plan wat bday party kat Kuantan..so just order cupcakes 25pcs, then kami bahagi2 cupcakes tuh untuk family bbistter n umah2 jiran terdekat jek..^_^

Nway, malam menjelang 28 Februari tu just bawak bday boy gi Teluk Chempedak jek..kitorng dinner aka supper kat McD hasil pilihan anak2..pilih tpt duduk outdoor mmg rasa fresh gile ditiup angin laut kan..hihihi..so kat sana kitorng pasang candles kat kek, bagi bday boy tiup, then makan kek, n bwk bday boy jalan2 main tepi laut je..harap cukuplah utk menghappykan anak bujang sorang tu kan..hihihi..nway, balik dari TC tu lom kol 12am pon..masa kol 12am kami ada dalam kereta lagi nak balik umah so smpat nyanyi lagu bday utk die n mama meninggalkan macam2 pesanan n ucapan bday..cukup 15 minit passed 12am bday boy pon terlentok dah dlm keta...agagagagaga


My sweet little boy dah besar dahhhhh...^_^

Repeat tepek gmbar Zareef n Zara..nmpak serupa btol dua beradik ni kan..agak2 adik bby nnti pon secetak gamaknya..hahahaha

Cupcakes dah dipacak ngan candles dah

Papa tukang pasang lilin

Mama n anak2..bday boy tak sabar nk tiup lilin dah nmpaknye tu..kikiki

123...tiuppppppp....

Abeh muncung2 mulut kan tiup lilin..bersungguh2 btol..=p

Our lil family..^_^

Tangan masing2 tak sabar nk makan kek otomen

Comot2 dua budak ni makan kan..hehe

Mama n papa

Kakak Zara 

Pas makan2, simpan kek dalam keta n we all sambung jalan2 di tepian pantai

Sempat layan anak2 main motor n kereta kat tepi laut ni


Then diorng smbung main kat playground..=)



p/s: Next entry tepek pic bday celebration Zareef kat kampung plak ya..^_^



7 comments:

mamaarifakeem said...

Best la zareef tu.. :-)
Ha a muka serupa betul, senyum pun sepesen jer...
Muka lily nmpk kurus sket eh, means tak nmpk chubby sgt lg kan.. :-).. tp maintain, cumels..

Nad MamaZN said...

Janji zareef hepi kan =)
Seronok la tu dpt kapkek otomen =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sukalah zareef dapat cupcake otomen kan...muka happy tu... :)

salwana nordin @ che'wa said...

simple tp penuh bermakna utk zareef sbb sambut dgn family tercinta kan :)

~MommyAqilMedina~ said...

Mesti Zareef happy sangat sebab dapat makan kek Ultraman..dapat hirup udara malam tepi laut memang best kan kak..rindu kat laut..

jaja_NorLiza said...

hepi belated befday zareef...dah besar dah dia..tak lama lagi nak dapat adik plak..hihi..

muka mmg sama ngan kakak..2-2 comel dan hensem..

Syima ~Mama Kyra~ said...

Seb baikla lahir 28 feb dlm tahun lompat..kesian kt sesiapa yg lahir 29 feb kan..4y sekali celebrate besday..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016