Princess Sofia the First

Salah satu karakter princess terbaru yg kakak Zara minat, Sofia the First..cuma lom tahap ekstrem lagilah...tahap ekstrem tu maksud mama kalau dh smpai nak kumpul koleksi cd, nk kek bday, nk stationaries sume bertema sofia..kekekeke..nway, aritu nmpak kat fb n blog2 tgh byk jual pyjamas sofia ni..so teruslah mama order utk si anak dara..untuk tambah2 stok baju die ke taska kan..now pyjamas byk org dh start jual size besar 8y-12yr..mama amik size yg 8yr..baju padan cume suar besar sket kenalah pepandai otter..=p


Princess ZARA the first..kikiki





Setakat ni, puas hati ngan pyjamas sofia nih..tk ingat brand ape..Celuby kot..nmpak kain die berkualiti sket..=)
 
 

6 comments:

mamaarifakeem said...

Mmg cute sgt watak ni, acik eina pun suka tgk citer ni... :-)
Mmgsesuai, baru nmpk gegirl.. hehe..

Rizziela said...

cutelah gugurl...semua pink

Adlin Mohamad said...

hahhaa kyra bab kartun mmg fail xtau sofea ni keje dia ngadap drama kekeke
baru2 ni ada beli pyms tp kartun aniss yg pakai tudung x silap ..brand celuby tu jugak kain dia ok kan cam gw pajamas ..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik2 baju tu..orangnya pun comei.. :)

Nad MamaZN said...

Mana beli tu? Nayli nmpk ni mesti suka
Gi gm byk kot yg jual kan? Nk p la nnt

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh banyak dah collection dia..ala princess lah kan..mesti Zara happy gile dapat beli Banyak baju Sofia ni..ehhee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016