Baby girl comel..

Hehehehehe..gelak besar dulu..=D.rasanye almost sume orang ie kawan2 ofis, bestfren2 n adik beradik tau yang mama ni kepinginnnnn sgt baby girl utk anak ketiga nih..mklumlah..anak sulung dah 6 tahun kan..rindu nak baby girl baru..tp tuhla..kita cume merancang, Allah yg tetapkan..masa scan arituh dh nmpak bby dlm tummy ni baby boy..so alhamdulillah, terima dgn gembira jugak. bak kata abang mama, lehlah tmbah bilangan cucu lelaki belah family kitorg kan..sekarang ni cucu mak mama ada 9 orang..tujuh perempuan n dua orang jek lelaki..=p

So, disebabkan takde rezeki lagi nak berbby girl kecik, maka kite tumpang kasih sayang kat bby girl orang jekla kan..salah sorangnya anak boungsu abang mama nih, baby Irdina..jarang2 jumpe sekali jumpe mesti rasa nk gomol2 wlupon die blur tak kenal acik Lily die ni lagi..kikiki..tp die nak jek ikut mama tau..kire serasi lah jugak nih...hikhikhik


Ni gambar masa bulan 12 arituh time dtg umah abang mama kat Kluang..nmpak blur jek baby Dina tgk mama dukung die kan..=p

Haaa..npak dh ok sket..tk nangis pon..ngeee

3 princess..Zara, bby Irdina n kakak Iman dia..


Dah puas dukung, bg can bby Dina tido balik dlm buai die..

Yang ni plak gmbar terbaru jumpa baby Dina time seminggu before cuti CNY arituh..alahaiiii..makin cumelllll kan..=D ..umur nk masuk 6 bulan dah

See..gelak besar die bila mama agah..suka3x...kekekekee


Ada org2 kata kalau pregnent boy, mmg bby girl lekat n serasi jek ngan kite..mcm tu gakla sebaliknya...hhahaha..tak tau sejauh mana ketepatannya...=p


 

6 comments:

Nad MamaZN said...

comey jek dia bila diagah cmtu

In shaa Allah apa pun gender nya
Moga sehat sejahtera hendakNya
Kan =)

Rizziela said...

geramnya mata bulat tu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bikin tak keruan nk timang baby jugak nih..
huhuhuhu

~MommyAqilMedina~ said...

Comellnyaaa..geram tengok!pandai gelak pulak tu..hihihi..sabar ye kak,,nanti cuba baby yang keempat pulak..hehee

Ibu Lala said...

Geramnye tgk bb. Dah lama x pgg.

Ibu Lala said...

Geramnye tgk bb. Dah lama x pgg.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016