Dinner @ Kemaman Kopitiam

Malam tadi first time kami dinner di Kemaman Kopitiam ni..takde idea nak makan mane so last2 pitstop jek lah kat cni..try test tpt baru..heheehhe..gi dinner pon dah dkt kol 10pm gara2 mama kemalasan nak bersiap keluar kan..nway, ok gak tpt ni..banyak pilihan menu..cuma slack sket kat menu tu die mmg tak tulis price (eh ke ada mama tak perasan)..skali bayar amik kau..makan kat kopitiam pon smpai rm70++...hahahahah...

So nilah die menu2 kami..rasa sume ok..tak mengecewakan..=)


Oreo ice blended for zara n kongsi ngan mama

Kemaman special ..ice blended gak rasa masam2 n ada buah rambutan..=p..air papa ni tapi zareef yg perabehkan

Starter..kikikiki..toast bun with kaya n butter..mama mmg suka makan roti bakar..nyum2x..

Zareef mamam cookies loveletters

Zara ngan oreo drinks diea

Menu kanak2..kentang goreng jekla..=p

Menu mama..nasi lemak special + telur + ayam goreng serai..

Tak cukup air papa top up satu lagi..teh dangdut

Menu papa..lamb chop..

We were at Kemaman Kopitiam..=)


Hmmmm..alomost hari2 makan luar ni..daging korban satu bekas aritu dah selamat masak, satu bekas lagi masih membeku dlm freezer..tunggu mood memasak mama mari..ingat nk buat kari daging tp ntah bila...hukhukhuk

 

5 comments:

NzA said...

nampak semua mknan tu sedap..lamb chop tu mengancam sungguh....
kt petiais akak tu pn byk lg daging membeku....dh xtau nk masak apa.....huhuhu....

~MommyAqilMedina~ said...

Oreo Shake Zara tu nampak sangat yummy!tapi agak mahal jugak kan makan sampai RM70++ tu..hihi..tapi sekali sekala apa salahnya..kikiki

LuN@_aiDi said...

sooo yummy jer sumenyer..
hihi..
btw salam kenal ^^

zety said...

semua nmpk yummehhh

mama lieyna said...

Semuapun nmpk best.. harga pun mesti la mengamcam kan..hehe..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016