October 2013- Happy 5th Anniversary my dearie blog..

Salam Isnin semua...tetiba teringat anniversary blog ni..from Oct 2008-Oct 2013..genap 5 tahun sudah mama berblog tentang keluarga..tentang anak2 tercinta..memang takde niat lain mama menulis kat cni kecuali mengabadikan segala kenangan manis, pahit, suka duka keluarga kami.. walaupon tak dpt bergiat dgn aktifnya, tapi syukur banyak jugak catatan peristiwa2 penting yg dapat mama abadikan di blog ni..mana yg smpat dibaca, dijadikan rujukan atau sekadar perkongsian pada orang lain mama dahulukan dengan ucapkan terima kasih ya..terima kasih sebab sudi membaca coretan2 mama yang tak seberapa ni..=)..


Happy 5th Anniversary to my blog.. !!

5 tahun berblog penuh kasih sayang..tq to all the readers yg pernah menatap n membaca blog ni khas dari Zara, Zareef n family..


Heee..banyakkkkk sgt dah kisah keluarga mama kat blog ni kot..dari zaman zara kecik, dapat adik sorang..n tak lame lagi tmbah sorang lagi adik baru..pasni modal mama bercerita pasal 3rd pregnancy lah plak..tak lupe update kakak Zara yg nak masuk tadika 6 tahun..n kisah abang Zareef yg makin aktif n lasak + obses dgn hero pujaan hatinye Ultraman nun..hihihihi..harap semua2 orang masih tak bosanlah menghadap blog mama ni nanti yek..^_^

 

6 comments:

mummy_ayu said...

happy blog birthday!! 5 tahun tu..caya la...semoga terus berbloging!! :-)

Syima ~Mama Kyra~ said...

happy birthday blogging!! kita dah 8y berblog..tp xbyk kisah menarik nak di share..balik2 cite kyra..huhu

~MommyAqilMedina~ said...

Teruskan berblog kak!semoga ukhwah kita di sini terus mekar..Amin..Happy Anniversary untuk Blog akak..semoga blog ni terus kekal..

LYAfrina said...

happy anniversary buat blog ni..
kan..byk y tersimpan..dari anak sorang..sampai nk masuk 3 dah.. samala gak dgn blogger2 y lya knal, dari anak dara..sampai dah beranak 2-3 pon.. hehe..

lya mula bblog tahun 2009..

Adlin Mohamad said...

kita x igt taun bila start berblog rasanya pas deliverkan kyra heheheh

ch@ said...

Erk...tak ingat bila stat bloghijau tu. Hahaaa...rasanya lps nikah kot. Sebab masa study dulu pun ada jg blog.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016