Baru 6 minggu..

Hmmm..baru 6 minggu pregnant..apasal mcm dah lame eh..hihihihi




Kecik sgt lagi perkembangan baby kan..tgk gmbar kat atas pon lom berupa bentuk lg ..huhhuu..nway, now tgh survey2 klinik mana nak pergi utk check-up and buat kad nnti..mklumlah, lom biasa kat Kuantan ni kan..klu still kat shah alam, kompem mama awal2 dah decide check-up kat Klinik Noor Hajar..wlupon klinik biasa, tapi doktor die sgt bagus..scan 4D sume pon dah ada..then bersalin kat Salam Specialist Centre with Dr Siti Maryam..mmg terbaekkkkkk service die..hihihhii..tp now malas nk pk lagi tpt bersalin sbb lmbat lg kan..just nk cari klinik utk check-up jek..ingat minggu ke-8 - 10 nnti dah gi wat kad dah + start amik supplement..>_<

Apepon, doakan kesihatan mama n bby dlm kandungan ni ye..now tgh menguatkan n mempersiapsediakan mental n fizikal utk menyambut org baru..biasalh, unplanned pregnancy mmg mcm ni..kejutan budaya sket..hukhukhuk

9 comments:

zety said...

nk wish congr8s lagi...rezeki!!!tkcare lily

mama lieyna said...

Bestnyert.. tumpang happy. :-)
Tcrae ye..

Adlin Mohamad said...

kejap je tu pejam celik dah nak delivery
take care lily !

Nad MamaZN said...

Bestnya! Take care tau! ;)

naney said...

Lily, aku dl pernah check up kt al-farabi.. blkg berjaya megamall.. glemer gk hosp bersalin tu.. anyway take care ye..

Salma Tayo said...

alhamdulillah..semoga selamat semuanya.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alhamdulillah..Tahniah2 Lily..Happy for u...Take Care..^^

~MommyAqilMedina~ said...

akak..tak sabar nak tgk 3rd baby akak..Take care n makan makanan yang berkhasiat tau!

aLyNnZ said...

tahniah..bertambah lagi ahli keluarga..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016