Sekarang berDUA, akan datang berTIGA..=)

Just a short update..now mama tgk dilanda simptom kemalasan melampau..malas masak, malas masuk dapur, masak lipat baju, malas update blog, malam2 tido awal..mula2 rasa pelik jek dgn badan ni tapi at the end dah tau sebabnya..hukhukhuk..

Klaa..disebabkan kat fb pon mama dah announce, maka kat blog ni pon mama updatelah ye..walaupon masih awal lagi tapi rasa tak salah kot kalau mama share dgn kawan2 kan..actually, tanpa disangka2 mama telahpon disahkan pregnant sekali lagi!! mmg terkejut sgt mula2 tuh sbb ikutkan kami masih lagi mengamalkan perancangan keluarga..tapi tulah..dah Allah tetapkan kami rezeki awal kan, so kami terima seadanye..mula2 macam2 gak bermain kat fikiran ni..tak ready nak bagi Zareef adik..tak ready nak ada baby kecik semula..haihhhh..sume ada..tp finally mama redha..mungkin ni yg terbaik utk family kami kan..maka doa jekla yg terbaik semoga mama n baby sihat n selamat hingga tiba masa nnti..


My precious ZaraZareef..new addition will coming soon..=)



Ohh..lupe..due date insyaAllah 31 May 2014..kalau ikut sejarah bersalinkan dua beradik sblm ni, dua2 pon kena induce 2-3 minggu awal gara2 mama kena darah tinggi..so kalau kali ni pon kena awal, harap dptlah bby lahir dkt2 ngan bday mama ye..^_^


10 comments:

~MommyAqilMedina~ said...

Kak LILY!!!Congratsss..Happy for uuuu..Wah Zareef nak jadi Abang dah..bestnyaa..hihihi..Do take of urself ye kak..Rezeki awal kan..redha dan pasrah ye..hehee..Aida pon rasa 3rd baby nanti akan awal jugak...wuwuwu..diri ini dah tua kalau lambat nak beranak lagi nanti..heheeee..

Nad MamaZN said...

Tumpang happy....!
Tahniah lily! Jaga diri bebaik k! :)

salwana nordin @ che'wa said...

tahniah!

seronoknya nak ada baby ye :)

saya pun teringin sgt tp belum ada rezeki nak menambah hhuuuu..

doakan ye :)

mama tisya said...

tahniah..bestnye..take care

mama lieyna said...

Waaaahhhhh berita best.. tahniah dear,. Best lah... lps ni doakan eina plak ye :-)
Tcare..

nieda said...

Wow...tahniah. jaga diri baik2 tau

Zaila Mohamad said...

tahniah dan jaga diri baik2 tau :)

NzA said...

TAHNIAH lily....rezeki tu lily..masa muda2 ni lebih baik beranak cepat2 n nnti cepat2 boleh rehat...akak anak last umo awal 30an. Sekrg dh bersenang lenang.

Syima ~Mama Kyra~ said...

Tahniah...sonoknya dpt bb baru kan..
Yela..salu org tak nak dpt..yg nak sgt2 mmg dugaan dariNYA.

kami pun teringin nak tmbh..dah lama TTC 3y..takpe biar rezeki lain masuk dlu.. sabar menanti..tlg doakan ye :)

Adlin Mohamad said...

nak jugak huhuhuhu
tumpang gumbira lily ...
kita x peluang dah rasa peknen ..
moga semuanya berjalan lancar

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016