Salam AildilAdha 2013

Untuk semua followers dan pembaca blog kami, mama ucapkan selaamt menyambut Hari Raya Aildiladha..insyaAllah..sambutan kami di Johor ni sederhana saja..takde baju2 raya pon..hahahaha..just ada plan masak2 macam biasa..^_^





Apepon, semoga perancangan anda semua untuk hari raya ni akan berjalan lancar..especially yg ada buat korban or akikah tu kan..utk mama n papa, lom ada rezeki nk ulang wat korban..kalau pjg umur, lain kali inysaAllah..=)


p/s: Bakal bercuti di kampung smpai Selasa esok jekla..hari rabu masing2 dah mula bertugas..so esok pas puas makan2 hari raya kite geraklah balik semula ke kuantan k..hukhukhuk..


5 comments:

mama lieyna said...

Salam aidiladha..
K.eina pun raya johor, sehari je la..mlm baru bertolak.. huu

~MommyAqilMedina~ said...

Selamat hari Raya Aididladha akak dan family..makan puas2 tau..mak buyung kena makan lebih..hihihi

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam Aidiladha Lily...
walaupun sekejap jer cuti yang penting dapat beraya dikampung..^^

nieda said...

Salam aidiladha buat lily sekeluarga

Sidratul Muntaha said...

Selamat hari raya aidil adha jugak tuk lily

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016