cuti LIMA hari..=)

Alhamdulillah..untuk ibu2 yang bekerja macam mama..dapat weekend yang panjang ni mmglah sgt menggumbirakan hati..insyaAllah..mama akan mula bercuti hari ini hinggalah hari Selasa depan..actually utk cuti Deepavali, comp bagi cuti ganti hari ni..then Isnin mama amik annual leave sebab selasa cuti lagi sempena awal muharram kan..

So program utk minggu ini;

Jumaat aka hari ini- bertolak ke Gold Coast Morib for 2D1N..moga2 tak hujanlah kat sana so anak2 leh puas bermandi manda

Sabtu- balik morib singgah Klang sekejap..nk terjah GM Klang + cari meternity wear kat jusco bkt tinggi..hihihi...malam tu either tido klang or rumah adik ipar kat ampang..tak decide lagi

Ahad- gerak balik ke Kuantan

Isnin + Selasa- dok umah jerkkkk..nak berehat + mengemas apa yg patut

So, tu jekla plannya..tak balik kampung kali ni coz mama jek yg cuti panjang..papa isnin kena kerja jugak..selasa n rabu plak papa bizi nak buat persiapan exercise di singapore..huhuhuhu..pas bergembira cuti pnjang, mama smbung bersedih plaklah sbb bakal ditinggalkan dua minggu..hari khamis papa dah bertolak dah..kena lah jadik 'mama tunggal' dua minggu nanti..>_<

Apepon, utk weekend ni, hope sume plan menjadi..tak sabar nk bwk Zara Zareef mandi manda..hihihi

Gambar selingan..minggu ni manja puas2 ngan papa yek sayang2 mama..sat gi kena berindu2an dua minggu plak..=p


p/s: setiap kali dak bujang ni posing, tangan tak pernah lepas buat aksi otomen kan..kekekekeke


9 comments:

Zaila Mohamad said...

takpe, kalau hujan boleh mandi jakuzi..haha

Rizziela said...

Mesti happy kan anak2 nak g Morib..blh main air puas2

Syima ~Mama Kyra~ said...

waa...syoknya cuti lama..dah siap plan ke Morib ye..kami cuti 4 hari je :) enjoy ur holiday :)

Nad MamaZN said...

Klu p jusco hari ahad bleh jmpe kot.. Sbb kami cadang nk p ahad cari maternity wear gak
Hahahah

mama lieyna said...

Happy holiday.. :-)
Perancangan dh terbaik tu..moga semua berjalan lancar..

NzA said...

Selamat brcuti. Jgn sedih2 ye...

LYAfrina said...

waa..panjang cuti..besnyer ke morib

Mommy ZaraZarif said...

dhbesar dh dua2..lama xblogwalking....

Chekgu Azrine said...

Salam perkenalan

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016