Pool time @ MS Garden Hotel, Kuantan

Malas nak citer panjang..layan jek lah gmbar anak2 n papa diorang yg syok layan pool di MS Garden arituh..mama je rugi tak dpt join sbbnye malas bwk baju mandi..mklumlah, mama kan kerja kan..time hari kedua tu pon mama smpai hotel kol 6.40pm mcm tuh..so just jenguk anak2 kat kolam jeklah..teruja gak tgk kolam die..leh tahan besar..tp gigit jari jekla tgk diorang sedap2 berendam dalam tu..hihi


Pic from camera..papa yg amik ni smbil2 layan Zara zareef kat pool..nmpak best jek ada air terjun mini ni

Budak2 nak main slide pon boleh

Zara Zareef in action





Yang kat  bawah2 ni plak gmbar dari nset mama..balik dari kerja terus terjah pool sbb tau anak2 masih sakan berendam..smpat teman diorang smpai kol 7pm..




Jeles tgk papa mandi sama dgn anak2..hehehehe



Tepi kolam pon dan wat aksi ultraman..@_@

Mama amik gmbar sndiri jekla..sian kan..=p






 

7 comments:

mama lieyna said...

Cantik...bestnye... rugi tk join berendam.. :-)
Hehe..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantiknye pool...puaslah zara zareef berendam..^^

Syima ~Mama Kyra~ said...

besar jgk ye pool cni...plg syiok bila mandi tiada org..bole sakan rendam lama2..hehehe

Rizziela said...

Bestnya

Sampai keje..anak2 tumpang seronok kan?

LYAfrina said...

WAA...comeynyer pool ni..
seronok dia org main2 air

NzA said...

Wah bukan main best lg berendam 2z ni....sejukkk..

zety said...

smpi kecut2 ye berendam anak2..hehehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016