Finally, sudah booking..=)

Hmmmm...lama dah beli voucher yg satu ni kat Streetdeal..isunye tak ter'redeem2' gara2  lom jumpe tarikh yg sesuai...tp sbb dah nak ujung tahun kan, maka gigih gak mencari2 tarikh..n finally, insyaAllah 1 Nov will our next family vacation..^_^




Hahahaha..rasanye kalau kitorng still dok Klang takdelah feeling cuti2 malaysia sgt pon..tp sbb dah dok Kuantan, maka feeling lain sket..=p..mklumlah, dah jauh kan..kekekekeke..nway, dh bgtau papa after balik dari Morib ingat nak stay shah alam/klang plak satu malam..bagi lepas rindu kat sana lagi nnti..=)

Apepon, semoga planning akan berjalan lancar..sebabnye, depends on schedule papa..dua minggu sblm tarikh tu papa ada tudm exercise kat kuantan..then 7hb nov ada kursus kat Singapore..bulan december plak smbung kursus kat Penang,,perghhhh,,gile pack schedule papa..asyik kena tinggal la mama n anak2 nnti...>_<


p/s: ohhh..perasan tak tarikh stay kat voucher tuh...patutnye mama beli utk stay on 27 Jan 2013 dulu, tapi atas sebab2 tertentu, tak dpt stay tarikh tu n offer voucher diextend hingga 31 Dec 2013..=)


10 comments:

zety said...

yeayy..ni yg mase kite beli rmi2 tu pastu ade isu tukan?hehehe..enjoyyyy..xdpt dah rm150 tuu..skg ni rm168 je die offer ;p

QUEEN of Heart said...

wah, bestnye g cuti-cuti kat morib

Zaila Mohamad said...

hujung bulan ni kita nak g sana tp beli masa xde promo, kenalah dalam RM250++

Nad MamaZN said...

Waaa bestnya nak p cuti2! ;)
Haha btul kata zt tu time beli ramai2 n murah n ada isu hahahah

NzA said...

selamat bercuti2 utk rihatkan minda brsama insan2 trsyg....

Syima ~Mama Kyra~ said...

Eh bole extend ek...seb baik x burn kan!! syokla cuti sek ni bole la babymoon b5 :)

mama lieyna said...

Enjoy nnti ye... best tau :-)
Eina pun dok la rasa nak click voucher groupon yg mcm2..tp en abahnye cuti beku smpai hujung tahun, tak dapek la...huu..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nasib baik boleh extend voucher ..Bestnye cuti2...^^

Adlin Mohamad said...

suka la dua badik tu dok hotel
x try lagi beli voucer tuk cuti cam gini

~MommyAqilMedina~ said...

wahhahaa..sonoknyaa..dapat g mandi manda kat tempat best..mesti Double Z tak sabar...tapi memang makan setahun jugaklah nak pergi kan..kiki..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016