Port main terbaru + simptom adik manja..

Weekend minggu lepas kakak Zara sibuk ajak mama papa ke Megamall Kuantan..sibuk nk ajak main taman katenye..mama mmg tak perasan tpt main baru ni rupa2 nye Zara dh lame aim sejak kitorng tgk wayang dulu2..tpt main ni leh nmpak dari tingkat wayang tu cuma mama jek tak perasan..=p..so sebab die dah beria sangat ajak, layankan jekla..harga sekali masuk rm8 utk sorang kanak2..mak bapak cam biasa leh masuk free teman anak2 main..=)


Kakak Zara wth Zareef yg beraksi ultraman tak sudah2..>_<




Happy masing2 dpt main taman ye

Lovely sista





Adik comei



Main rumah2..hehehe


Actually sejak dua menjak ni Zareef dah start menunjukkan simptom2 terlebih manja dia..hukhukhuk..before this pon dh start die ngan kakak sama2 over manja..sket2 nak mama..nak gi bbsitter mama antar, nak tido sblh mama, nak susu mama buat..macam2 lah dua beradik ni berebut...tp tu ok lagi lah kan..mampu lagi dilayan..cume lately ni Zareef dh pndai meragam plak..kalau tak dapat ape yg die nak, abeh guling2 atas lantai, jerit2 bagai..mengamuk smpai kadang tu tak paham ape yg die nak..actually pernah gak experience benda mcm ni time mama awal2 peknenkan Zareef dulu..tp time tu kakak Zara lah kan yg meragam..adalah dlm sebulan dua gak die  buat perangai pastu ok balik mcm biasa..so hope kali ni Zareef pon samelah tk lame wat perangai ya..balik kampung aritu pon mak n mentua kata ni sume simptom2 nk dapat adik lah ni...meragam tak menentu..hee..cian Zareef..mama kau ni dah lah kurang penyabar orgnye so kadang tu terlepas gak cubit2an kat betis dak bujang ni...apepon, hope pasni mama lebih sabar melayan adik ye..>_<

4 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

zareef dah mula meragam eh..mcm tahu2 je pasni dia dah x bole manja dah..nt mama ada baby baru..hehe :)

LYAfrina said...

owh..kat sinilah aritu asya mgamuk nak main ,..

lya slalu gak turun kuantan, tp x pnah btembung pon kite,,

hihi.zareef cam dah tau je.. tu y dia termanja lebih.. congrats ye.

~MommyAqilMedina~ said...

huhuhu..sabar ye kak..memang macam tu lah peel budak yang nak jadi abang ni..kita kena lebih sabar..tapi aida pon kadang2 tak tahan sabar..selalu2 husbd yg tolong layankan..mintak2 lepas ni Zareef akan lebih faham..InsyaALLAH...Tak sabar nak tunggu next Z...hihih

Sidratul Muntaha said...

samalah kot dgn ara tu lily
sikit2 ibu
adoi
rimas aku
rimas weih
mmg dan dan la secubit kena
ahahha

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016