Zareef, setahun 7 bulan

Jumaat lepas, 28 Oct 2012 adik dah pon 19 bulan..sekejap jek dah besar kan..=)..masih berusaha nk belajar bercakap lagi..skang ni masih lg bunyi2 basic yg kuar dr mulut die..papa, mama, nanak, nah, gata (gatal), mmpahh (tumpah), Allahhhh (Allahuakbar)..hehehe..tkpe..mama sabar menunggu adik pndai cakap k..sat lagi dh pndai ckp, kompem tak berhenti2 membebel mcm kakak Zara tu..kekekeke


Hero kecik kebanggaan mama n papa..=)


Mama sayang Zareef sangat2!!


Haihhh..sebelum ni mcm banyak jek nk citer pasal development terbaru adik..tp bila dah bukak blur, terus sume lupe plak..hahaha..tkpelah next time mama smbung citer psl adik k..for now, adik masih lagi suka buli kakak, pijak2 badan n ketuk2 kakak, pndai marah bila tak dapat apa die nak,  suka makan buah, suka main slide, suka bola, kereta, main block bentuk2 tu and suka cantum2 lego..^__^..terus membesar sihat dan kuat ye dik..




3 comments:

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

sama peel ngan kyreen suka buli kakak .. happy 1y 7m zareef ..membesar bagaikan juara okies!

maya amir said...

dah besar dah die.. dah byk jugak word yang die leh sebut ek lily? ensem boy!!!:)

Izan Ishak said...

rasa cam baru je baca lily bersalinkan zareef. dah nak 2 thn pun usianya ye. moga zareef terus membesar dgn bijak n cerdas ye!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016